Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till doktorn...

...till doktor Peo Hermansson med personal vid Brynäs Hälsocentral för den vård och empati jag fått genom åren. Den har varit förstklassig på ett proffsigt vis.
Stamkunden Leif

Annons

...till Ulrika och Helena, C-husgruppen, Murgårds- skolan för det goda arbete ni gjort och gör. Tack vare det kan vi känna oss lugn varje dag vi skickar vår pojke till skolan.

...till er som hjälpte till och sköt på så att vi kom upp med bilen för backen i Högbo. Halt, julmarknad, mycket folk och många bilar. Vilken tur att just ni fanns där just då! Det hade blivit kaos annars.

...till styrelsen i bostadsrättsföreningen Stigshöjden som ordnade och bjöd samtliga medlemmar på julbord och som dessutom besökte samtliga hushåll för att överlämna en julblomma. Ni är toppen!

...till Ingemar Thelander, vår granne som alltid ställer upp och hjälper oss med snön när man ber honom.

...till Camilla och Stig för allt ni har gjort för Tingeling och för att ni alltid finns där för oss! Jag är er evigt tacksam!

...till Rädda Barnens handarbetsgrupp som under hela året arbetat för alla våra små! Tack också till alla som på ett trevligt och proffsigt sätt tog emot oss och sponsrade vår julklappsinslagning!

...till Forsbybor och andra vänner som stöttat oss under en längre tid då vi blivit trakasserade och förföljda. Ert stöd har varit ovärderligt. Tack!

...till Kenneth på Glada kocken som ordnade en fantastisk jultallrik för oss i Metodist- kyrkan 14 december!

...till Doris Eriksson för alla fina vinster till jullotteriet, samt alla goda goda kakor och bullar. Ros även till alla andra som bakade och ordnade till julfesten samt ros till Ingegerd Larsson som ordnade med Anders Sterner att han kom och underhöll oss med skön och härlig julmusikdenna lucia- eftermiddag.

...till Hantverkarns egen lucia Britta med förtjusande tärnor och inte minst pianisten Ing-Marie för lussningen.

...till festkommittén i Hjärt- och Lungsjukas förening i Hofors–Torsåker för allt som de ordnat för medlemmarnas bästa under året med den populära grötfesten som avslutning. Ros även till Kurt Hedlund och Bosse Bergström som svarade för den fina musiken.

...till Inger Sundkvist med assistans av Bengt som ställde upp ideellt varje dag och bjöd lottförsäljarna i Hjärt- och Lungsjukas förening Hofors-Torsåker på både förmiddags- och eftermiddagskaffe. Ros även till alla som köpte lotter av oss.

...till Annika och Sara för den jättetrevliga julpysselkvällen ni fixade på Mikaelsgården. Vi ser redan fram emot påsk- pyssel. Ni är toppen!

...till all personal på Äldre- boendet Hantverkarn för den fina omvårdnad ni ger våra boende.

...till Röda Korset, Hamrånge, för all glädje ni skänkt våra boende genom trevliga aktiviteter på Solbergahemmet under året.

...till all personal på Hamrånge HC i Bergby, även till apotekets personal, för ett trevligt bemötande och ett bra samarbete under året.

...till Pär och Susanne för resan till Elton Johns konsert i Globen med mat och till Bror, Magnus och Anna för trevlig samvaro och den roliga underhållningen före det goda julbordet.

...till festkommittén med flera i Hofors Torsåkers Hjärt- och lungförening för en trevlig resa till Åland samt en jätte mysig grötfest för medlemmarna. Gott och trevligt!

...till Munthatar på HLV taxi för en snabb och säker hemfärd från Arlanda .

...till Styrelsen Stigshöjden ( Tallåsvägen) för det goda julbordet som vi överraskades med. Glöm inte den snälle vaktmästaren Rodney som alltid är hjälpsam.

...till tränare och ledare för Andersbergs IBK Warriors F-97 för att ni ställer upp, ger tjejerna en sund syn på idrott och för att ni tog med hela gänget till Furuvik.

...till mina kollegor på Ovansjögården för de fyra åren och minnen jag har med mig från er. Fortsätt att vara goda medmänniskor inom kommunes äldreomsorg. Tack för att jag har fått ta del av ear fina personligheter och lärt känna er. Vi är varandras lärare och elever. Det ni har gett mig tar jag med mig till nästa steg i livet.

...till Inga och Bertil Andersson för deras arbete och engagemang med att visa konst och musik av elever på sin gård LarsLars.

...till den vänliga själ som sprang efter oss och lämnade pengarna vi glömt i uttags- automaten vid Maxi Ica.

...till er som gjorde Boendestöds jullunch möjlig. Ett trevligt och mycket uppskattat initativ.

...till alla som skänkt fina priser till vårt lucialotteri.

...till Kicki Ström, vår allt i allo när det gäller att fixa för både boende och personal. Vad skulle vi göra utan dig?

... till SAIK:s alla lag.

...till de som gjort snögubbar i rondellerna i Sandviken. Jag blev så pigg och glad när jag såg dem tidigt på morgonen.

...till Johnny och hans dotter samt Sandra och hennes döttrar för snabbt, rådigt, modigt och omtänksamt ingripande då vår häst var på rymmen förra söndagen. Tack även till hästtjejerna som hittade vårt reflextäcke, samt till polisen.

...till doktorerna på avdelning 11, Gävle sjukhus, för att de lyssnade på mig så att jag fick träffa hjärtläkaren angående pacemakern. Även ett stort tack till all övrig personal för ett vänligt bemötande.

...till Lasse Måhl och hans medarbetare i Hille församling som arrangerar gemytliga tisdagsträffar i Eskö skola med gemenskap, kaffe och ord på vägen.

...till Gävle kommunfullmäktige som 15 december beslutade att hedra Olof Danielssons minne. En stad, en kommun behöver ta vara på alla goda föredömen.

...till ”Bosse” Åslund i Andersberg, som hjälpte mig att sätta upp ljusslingan.

...till alla mina livräddare 24 november–7 december. Ambulanspersonal, akuten i Gävle, NIVA Uppsala, IVA Gävle, infektionskliniken avdelning 120 Gävle och alla andra

...till alla boende med anhöriga som så troget kommit till våra pubaftnar. Tack för glädjen ni visat och tålamodet fast vi haft det så trångt i lokalen under året. Vi ses igen till nästa år!

Mer läsning

Annons