Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till Ela och Micke...

...skickar vi till Ela och Micke med familjer för den enormt trevliga kvällen med god mat, dryck, goda skratt och mycket mys.
Vi som kom och var glada

...till personalen på Maxi Ica, särskilt till Inger och Inga-Lisa, för den servicen ni ger.

...till alla chaufförer och personal på VS-trafik, Valbo. Ni är bäst.

...till Amanj, Miguel T, Alberto, Ysolina, Abdulaim och Fernando för hjälpen under vår flyttning.

...vill jag ge till Lisbeth på boendestöd, för engagemang och äkta känsla för människan! Blev djupt rörd inom mig när du läste ur din självskrivna berättelse om ditt möte med en människa i ditt yrke, Folkets Hus 16 december. Tack!

...till den underbara personalen på Carema äldreboende 6:26, för allt ni gör för oss boende.

...till Åsa Mårtensson på Konstcentrum i Gävle för en lika pedagogisk som engagerande visning av utställningen ”En docka är en nyckel” för 15 kinesiska studenter.

...till Lillåskolans elever för det fina sångframträdandet med lucia, tärnor, stjärngossar och tomtenissar vid Hofors-Torsåkers Hjärt och Lungsjukas förenings grötfest 14 december i Petreskolan.

...till den fantastiska personalen på Sandvikens Montessoriskola som har gjort det till tradition att anordna en fin och välbesökt julmarknad.