Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Elevstödet...

...till Elevstödet för den trevliga festen inför min pensionering. Särskilt tack till Eva M och Annika G för det roliga uppträdandet och sångerna.
Helene M

Annons

...till alla barn och föräldrar i Skogen 1, Fridhemsskolan. Hoppas ni får en härlig sommar.

...till Kristinelunds- kören med Rolf, Ola och Artur samt alla sångare för att ni sprider glädje för oss alla. Tack även till Vuxenskolan för bidrag till verksamheten och till alla Solglimtare för god hjälp.

...till killen som tog hand om mig och mitt lilla barnbarn när hissen fastnade på Norrbågen 27. Vilken kompetens och empati, att respektera andras rädsla. Lycka till i livet!

...till Hjärt- och lungsjukas förening Hofors och Torsåker. Tack för sillfesten och musiken i Gammelstilla, för den fina bussresan, för allt vi fick se och höra och för mat och dryck. Bussfikat smakade bra. Även till chauffören som körde oss så tryggt; ni är under- bara. Ha en skön sommar!

...till Britt-Mari Hedström hos Wikmans Bil i Gävle, som lade ned mycket arbete på att få tag i en kopplingsvajer till min husbil och till sist lyckades hitta en i Finland av alla ställen. Suveränt jobbat, Britt-Mari!

Mer läsning

Annons