Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Emelie...

...till Emelie Östlund i Årsunda. Hon är bara 10 år och har redan så kloka tankar, och värnar om djuren. Jag tycker inte heller om att man skjuter rådjuren. Tack Emelie, för din fina insändare, och kram till dig.
Carin

Annons

...till Mariakyrkans personal som ordnade en supertrevlig församlingsfest på Alla hjärtans dag.

...till Jimmy som hjälpte mig skotta fram bilen som fastnat i snön och även ros till Anette & Co och grannen och föraren av snömaskinen som jag fick låna spaden av. Ni är toppen!

...till Lena och Christer från Verkebro som hjälpte oss vid vår hund Mozarts bortgång. Även till Solan och Kaj för ert stöd och tröst.

...till den vänlige man som kvällen 9 februari på Örtagatan i Sandviken, såg vår nöd och stannade och hjälpte oss med vår bil. Kan du verkligen vara från Sandviken? Det är sådana som du som ger en hopp om livet.

...till tjejerna på fyrhjuling som delar ut reklam i Muntebo. Ni hittade handtaget vi hade tappat till rullstolen och var så gulliga och körde hem det till oss. Ni är guld värda och besparade oss en massa bekymmer. Ni bevisar att Änglar finns.

...till mina arbetskamrater från Åhlénstiden i Sandviken. Himla mysigt att träffas. Mycket skratt och gott käk, kan det bli bättre? Jättebamsetack!

Annons