Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

... till er som hittade och lämnade in mina nycklar

Annons

... efter dansen i Hedesunda tisdag 28 juli. Ni är guld värda.

...till Kerstin och Björn för att vi fick genomföra vår utställning i er park på fina Åby Gård.

...till paret som stod brevid oss på loppisen i Norrskedika för tidningsläsning samt uppstart av bilen efteråt. Även till de som stod i sällskap med er som hade erfarenhet och startkablar med sig. Erbjudantet om fika på Vårans, My way, på Brunnsgatan kvarstår.

...till Henrik på Selins glas för ett fantastiskt bra arbete och så otroligt snabbt utfört. Tänk om alla hantverkare var lika effektiva vad livet vore lätt då.

...till Monica och Urban Berggren, Annika och Hans-Erik och Reine. Ni förgyllde min kväll. Jag ser fram emot en enkel sammankomst med surströmming som huvudpunkt.

...till Mats-Ola Eriksson i Hofors som kom och klippte vår gräsmatta och trimmade både kanter och slänt. Det var värt allt guld som finns.

...till alla er som ”tjatade” att jag skulle följa med er till Svetthyddan. Vilken upplevelse. Ett lika stort tack till er som ordnar allt. Tillsammans är vi starka!

...till alla er som besökte hembygsgården Vretas i Valbo på Hembygdsföreningens dag 2 augusti. Även till räddningstjänsten som visade sin brandbil för barnen. Tack alla ni som ställer upp och jobbar för vår förening. Ni gör ett toppenjobb.

Mer läsning

Annons