Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Erik Ahlgren

Annons

..till veterinär Erik Ahlgren med personal på Gävle hund- och kattpraktik för god vård och god omvårdnad av min lilla Bosse vid hans knäoperation.

Birgitta Callin och Bosse

...till vår bibliotikarie Nina Karlsson på Hedesunda bibliotek för en mycket trevlig och underhållande bokpresentation.Vi blev väldigt inspirerade!

Personalen på Hedesundagårdens förskola/ Maria

till Erik Hedblom, VAIF, och alla andra tränare som gjorde helgens barmarksläger roligt och givande.Ni gör ett kanonjobb med barnen.

Desirée Selemalm.

...till två killar på Hofors soptipp. Den ene hjälpte mig att byta däck när jag fått punktering, den andre hitta min plånbok som jag lyckades tappa. Ni är guld värda.

”Tanten” i Volvon

...till alla er som arrangerade ”I afton damernas” på Folkets Hus i Hofors 6 oktober, till alla matlagare, modeller, musiker – ja, till alla som medverkar till att vi får en egen utekväll. Ett tips: Spika datum för två kvällar nästa år, vår och höst. Vi vill ha något att se fram emot!

Engla och gänget

...till Röda Korset i Bergby/Hamrånge, för den fina tv-apparaten som de skänkte till Solrosens demensboende på Sol- berga.

Personalen

...till Titti och Monika på kyrkis i Ockelbo som redan dagen efter skickade ett paket till mig när jag bröt benet.

Wilma Stenberg

...till David på Brukets hemtjänst, som för andra gången fixar GunBritts trilskande tv. Du borde få lite löneförhöjning tycker Rolf. Förresten kan alla på ”Bruket” få en ros och lite löneförhöjning.

Rolf

...till Mats Grundström som ledde kören tacksägelsesöndagen, och hjälpte till att sjunga i höstkonserten och var körernas ledare vid Åkes begravning.

Torsåkers kyrkokör

...till personalen och boende på Pukslagarvägen 17. Ni är underbara. Tack för att ni finns.

Carina Bällstav

...till optikerna Sara och Bahira, Specsavers Sandviken, för all otrolig hjälp och för fantastiska glas- ögon och linser.

KN

Mer läsning

Annons