Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Erik ”Jeppe” Haglund och Eva

Annons

...till Erik ”Jeppe” Haglund och Eva som så snällt köpte möbler åt oss på Ikea i Sundsvall och fraktade dem till Gävle, då de inte längre gick att få tag på här. Ni är guld värda för en familj med många järn i elden!

Fredrik, Linnéa, Tina och Peter Engström

...till Per och övrig personal på Expert i Valbo för att ni alltid är så hjälpsamma och trevliga.

Sony Ericsson

...till Kjell, Anette och Janne B på Gavlegårdarna i Valbo. Tack för hjälpen!

Anita och Kalle

...till Bomhus Hc och den trevliga distriktssköterskan som har varit så tillmötesgående och serviceinriktade, både vid besök hos er och senare vid hembesök. Det betyder väldigt mycket!

Nemos mamma

...till alla våra funktionärer som hjälper till på våra hemmatävlingar på Gävle Ponnyklubb på Valboåsen.Utan er kan vi inte arrangera tävlingar.

Tävlingsledaren Kicki

...till Anna Karin Boqvist. Grattis till taxikortet, kör försiktigt.

Din vän Sussi

...till Lovéns trafikskolas glada och duktiga mc-killar Peter och Tobbe för all hjälp och för allt jag har fått lära mig hos er. Det har varit jättekul! Ni är toppen.

Anne-Marie

...till Beda och Börje Gustavsson, Lena Bergkvist, och till mina kompisar på Navet Kennet Sturesson, Lars Andersson, Hans Bolin, Lotta och Carina för att ni finns i mitt liv.

Sussi

...till Britt och Christer Lundkvist i Jädraås för alla år som jag och F-klasserna har kommit till er på studiebesök. Ni är guld värda.

Marianne i F-klassen, Rabo skola, Ockelbo

Mer läsning

Annons