Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till festkommittén...

...till festkommittén i bostadsrättsföreningen Pernau som har ordnat den mycket trevliga julfesten och bjudit oss på alla god mat, kaffe, kakor samt stämningsfull underhållningsmusik!
Alla vi som deltog och njöt av kvällen

...till Ing-Mari, Peter och Fredrik för fantastiska tårtor, musik, karaoke och era arbetsinsatser på min fest.

...till kaffetanterna, underhållare och gäster för det gångna året på Café Göklund i Hofors.

...till busschauffören Calle Malmgren som trevligt och lugnt tog oss med på vår traditionella julresa till Hälsingland. Varmt välkommen att köra oss igen.

...till PRO:s resekommitté för den mycket trevliga julbordsresan.

...till alla vänner som var med på mitt 40-årsfirande. Tack för sång, skratt, lekar, och uppträdanden. Ni förgyller min tillvaro!

...till Forsbacka Kammarkör som framförde ”Klagolåten” på ett underbart sätt! Även till Mikael Sanner som sammanställt lyssnarnas klagomål, på detta fantastisktroliga sätt!

...till alla dansare som medverkade i avslutningsshowen på Spegeln 7 december!

...till personalen på äldreboendet Hantverkaren i Hofors som med humor, värme och empati vårdat vår pappa under hans sista år i livet, och för all medkänsla ni visat oss.