Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

...till folkdanslaget Rillen

...till folkdanslaget Rillen i Gävle som för andra året lät kinesiska högskole- elever delta i julförberedelser som ljusstöpning och tovning i stugan på Röjningen. Och trots att gästerna kom från ett land där ris är basföda var risgrynsgröten en ny och positiv upplevelse för dem.

Barbro Sollbe

...till Nina, Ankie och Ann-Louise i matis på Haga- strömsskolan för att ni alltid ser till att vi har det bra.

Elever och personal på Bumerangen

...till Lisen Forslund, en fantastisk berättare som fångat våra barn med sina sagor och berättelser från Afrika.

Elever och personal på Hagaströms skola

...till tandläkare Gunnar Thedeén på folktandvården i Sandviken för allt kämpande med min tand som han drog ur efter många om och men fredag 14 november. Du kämpade på bra! Även en ros till tandsköterskan som var med!

Camilla Pålsson

...till anhörigcenter och Evald Wiberg som visade fantastiska vår-, sommar-, höst- och vinterbilder från Gävle 14 november.

”Gubbarna”

...till dig jättesnälla man på ”Iris blomsteraffär” som öppnade åt oss två tidsoptimister som ville köpa blommor till vår vän i kören, klockan 18.10 på fredag kväll 14 november

”De två desperata fönsterknackarna”

..till Polhemskolans elever på ”frisörlinjen” som kom till Hofors och fixade alla modeller till modevisningen.

Lärare/elever ”individuella valet”, Björkhagskolan Hofors