Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till Fredrik Sträng...

...till Fredrik Sträng för den härliga föreläsningen ”Leva – eller överleva livet” som du skänkte till Rädda Barnens globala projekt Rewrite the Future! Vilken fantastisk föreläsare du är! Du hade publiken fullständigt i din hand – från skratt till tårar! Ros även till alla sponsorer.

Rädda Barnen i Gävle

...till Majvor och Hans Söderman för att de tagit hand om min syster Göta när mor och far gick bort. Hon har varit hos dem i 40 år. De har varit jättesnälla.

Gunhild

...till Hyresgästföreningen i Skutskär som gjort att vi hyresgäster fått njuta av ett härligt julbord. Jag tror alla som var med instämmer med mig.

Maiken

...till den kvinnliga bil- föraren som stannade och hjälpte oss med ljus och goda råd när vi fick punktering i Skutskär lördag kväll 29 november.

Tacksamma Gävlebor

...till Jan-Olof och Margareta som kom och hämtade oss i lördags kväll, när vår gamla Volvo strejkade.

Carina och Gustaf

...till Oskar Harryssons assistenter Anita, Anna, Britt-Marie, Carina, Eva, Maria, Åsa för ert engagemang, er arbetsglädje och ert tålamod att genomföra Oskars flytt till en ny lägenhet. Ni är kloka, pedagogiska, praktiska och jobbar alltid kreativt utifrån hans behov. Vi vill att alla kan förstå vilken tillgång ni är, inte bara för oss utan för hela samhället.

Clas och Helena, Oskars föräldrar