Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Gävlepolisen

Annons

...till Gävlepolisen för deras fantastiska jobb under Cityfesten. Som plockar av tonåringarna deras alkohol och häller ut innehållet. Jag skulle vara mer än glad om de gjorde så om mina tonåringar hade druckit på stan de med. Men mina tonåringar vet vad som gäller och då deras vänner drar iväg på fester kommer de snällt hem. Vilket för mig är en trygghet i det otrygga samhälle vi lever i i dag. Polisen gör ett kalasbra jobb!

Tonårsmorsan

...till tjejen och hunden som ”nosade” upp min borttappade telefon vid Stålringen i Hofors 6 augusti och återlämnade den.

Jimmy

...till Brita Höög för en trevlig eftermiddag med vackert väder, god mat och dryck vid hennes underbara sommarställe vid Ottnaren.

Irma, Gun och Lisa

...till Ulf och Carina som ordnade en mycket lyckad kryssningsresa till Helsingfors samt en dagsresa till Stockholm.

Lisa, Gunilla, Jonna och André

...till alla våra patienter som genom sitt stöd, sin omtanke, alla kramar och blommor betytt så mycket för oss vid nedläggningen av Familjehälsan i Hofors.

Britt-Inger, Anette och Catrin

...till Hållnäs PRO som ordnade en trivsam eftermiddag på Klippan med toppen- underhållning och kaffe- servering.

Wallins i Karlholmsbruk

...till eleverna från Älvboda friskola och SPF Laxen som under sommaren varit promenadsällskap till oss som bor på Östangård och på Gläntorna. Ni är välkomna tillbaka nästa år.

Boende och personal på Östangård och Gläntorna

Mer läsning

Annons