Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Gefle IF ...

Annons

... som annonserat om U21-match mot Syrianska kl 17.00. Jag åker från Sandviken och finner Strömvallen tom på spelare. Jag träffar två personer som är där i samma ärende och kan inte förstå varför det inte är någon match. Oavsett anledning till den inställda matchen borde Gefle IF åtminstone ha ringt regionala radion så besked kunnat ges till allmänheten. På en såpass hög nivå som U21 kan man kräva detta.

Fotbollstokig

...till dig som stal min damcykel Merida 14 juli på Kyrkogatan 4. Jag blev arg och ledsen. Människor som du förstör vårt samhälle.

Upprörd cyklist

...till de personer som natten mellan fredag 15 juli och lördag 16 juli gick runt på Rotskär och bland annat förstörde postlådor.

Drabbad

...till BrynäsBo som byggt en balkong på marken hos en hyresgäst på Gullregnsgatan, Brynäs. En annan hyresgäst som på grund av sjukdom och handikapp för länge sedan vädjat om en till ledstång i trapphuset fick svaret av BrynäsBo:

”det är omöjligt”.

Alla hyresgäster, särskilt boende bakom onödigt höga buskar, kan för övrigt säkert komma att kräva balkonger nu utanför sina lägenheter på markplanet. Trapphusen borde förses med ledstång även på den andra sidan trappan för det behövs av olika skäl. Det känns inte rätt att kommunen ska stå för det.

Hyresgäst…än

Mer läsning

Annons