Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Gertrud och...

Annons

Kiki i Skutskärs PRO för en härlig fredagskväll i PRO-lokalen med god mat och dryck, sång och musik. Ni är otroliga. Även till spelmannen.

Vi som var där

...till Inga-Lill Domeij som ställer upp när tillvaron blir till kaos. Du är fantastisk!

Gudrun H

...till Roger och Roger på Kungsängen som ställde upp och gjorde det där lilla extra för mig som kund. Sådant bemötande uppskattas mycket. Jag är nu helt nöjd med mina sängar!

Anna ”Rosendal”

...till Micke, Nicklas, Magnus, Janne, Marcus med flera på verkstad, gummiverkstad och försäljning hos Gösta Samuelsson Bil AB i Gävle för otrolig vänlighet och hjälpsamsamhet, då vi tankat etanol i stället för diesel i vår nya bil, samt då vi behövde få vinterdäcken pålagda omgående för att åka till Stockholm i ovädret och gratta vårt barnbarn på födelsedagen. Ni är bara bäst.

08-orna

...till all personal på Fleminggatan 15, övre plan, för er kärleksfulla, vänliga och kunniga vård av pappa Bertil Eriksson under hans tid hos er och för er närvaro och vördnad vid hans bortgång. Ni var alltid glada, vänliga och tog er tid med oss anhöriga också när vi besökte honom eller ringde för att höra hur det var. All heder till er!

Eivor, Ingrid , Irene och Kenneth

...till Irene Wallin i Tierp som har ett underbart hjärta utöver det vanliga. Undertecknad – som drabbats av en besvärlig sjukdom – har ett otal gånger fått ta del av Irenes empati och djupa vänskap. En verklig vän.

Gudrun H

...till Ulla och Sture Muhr i Gårdskär. Änglar, finns de? Ja! De räcker alltid ut en hjälpande hand. Tack för att ni finns!

Helen

...till all personal på Solberga, avdelng Solrosen A, som vårdat Gunnar Sundqvist.

Ulla och barnen

...till Evalis Berglund med crew för en trevlig kväll med suveränt god mat och Martin för härlig dansmusik på 50+-kvällen på Folkan.

Tjejbordet

...till Svenska kyrkan och Inga-Maj för den trevliga underhållning som de boende på Ängsbacken bjuds.

Nära anhörig

...till personalen på Hesselgrenska för den fina gåvan som jag fick vid min pensionering. Många kramar till er.

Eva Norström

...till doktor Bertil Berggren, sjukgymnast Nichlas Bergqvist samt Petra på ortopedtekniska avdelngen, Gävle sjukhus, för att ni ”fixade” min fot! Nu kan jag promenera igen.

Tacksam Britt D

...till Ingela Kofoed-Pedersen och B-O Engström för allt arbete ni lagt ned för oss. Ha en härlig resa!

Pia, Birthe och Lis

...till den förare som 23 oktober klockan 23.50 körde buss nummer 3 till Hille och såg mig på långt håll och väntade in mig. Sådana som du finns inte många.

Berit, Hille

...till den underbara killen Charles som lördag 23 oktober skjutsade oss fyra frusna tjejer till Brynäs.

Tack från oss alla

...till Kims underbara vänner. Saker och ting kan gå snett ibland men allt går att återställa. Som vi alltid har sagt: Ni är fantastiska!

Mamma och pappa Sjöberg

...till IOGT-NTO Gävle och NVB för det trevliga arrangemanget med öppet hus i den nyrenoverade fritidsgården Lillgården med promenadbingo, kaffeservering, korvgrillning, fiskdamm för barn och utställning av hantverk. Även till Rolf Hedlund för fin dragspelsmusik.

Nöjda besökare

...till Anneli, Catrin och Ela för att ni alltid ställer upp. Vilka underbara människor ni är. Tack för att ni finns.

Vännen

...till Ella som följde med mig i ambulansen och var med hela tiden på akuten när jag hade ramlat. Du är en pärla!

Ingegerd

...till Kjell-Åke Engman för ditt engagemang i frågan om hörselskadades problem angående kanslistens nuvarande tjänst. Allt verkar lösa sig till det bästa.

HRF Skutskär

styrelsen

... till Sörgärdets skola, elever och lärare, för att vi fick komma och informera om att vara hörselskadad samt förbyggande av hörselskador. Tack för er gästfrihet.

Dick och Rose-Marie

HRF Skutskär

...till personalen på Barnkliniken 107B, för att ni på ett lugnt och bra sätt hjälpte mig när jag blev sjuk. Det känns tryggt att vara hos er, jag mår bättre nu.

Tindra Östlund

...till den kvinliga chauffören som kallade på en manlig kollega för att med förenade krafter hjälpa min sambo, vars ben inte bar, att komma in i bostaden.

Ledsagaren

utan kraft

...till före detta styrelsen för Falknäset samfällighetsförening för ett bra jobb och trevligt bemötande trots alla intriger och orättvisor ni drabbats av.

Stugägare

...till ”Babsan” på Focus Synsam som fixade reservdelar och lagade mina glasögon.

Ellinor A

...till den glada tjejen i Ikeakön tisdag eftermiddag 27 oktober, som släppte före stackars mig, som bara hade en vara. I stället för en puss i påsk gav jag dig en kram nu.

Svarten

...till våra underbara grannar Katarina och Bo Svedberg för all hjälp och stöd.

Familjen Mabrouk

...till pojkarna på Cremab som isolerade och städade efter sig när vi var på BB. Ni är guld värda.

Familjen i Hillsjöstrand

Mer läsning

Annons