Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Göran Ohlzon

Annons

...och ytterligare ett stort fång (en ros räcker inte) till en sådan kille som Göran Ohlzon som förgyller vår musik i Folkradion Skutskär, Älvkarleby kommun. Kommun- pampar, ta er i kragen och tänk efter! Skänk en slant och sponsra en sådan driftig person, och så kunnig i all slags musik, med ett fantastiskt program.

Varför fick Göran inte ha lokalen på Centralgatan 24 kvar, till en rimlig hyra? Förresten, kommunen och Älvkarlebyhus kunde ha stått för alltihop i stället för att kasta bort pengar (hundratusentals kronor) på ”Älvkarlen” (Dragon Gate) ut i ”bushen” och bowlinghall centrum (ölhall). Det fanns redan en bowlinghall på Rotskärs Centralskola.

...till Peke som ordnade och grejade så att våra ungdomar fick åka in och se Gefle–Hammarby. Vilken tid du har lagt ned! Suveränt jobbat! En ros också till Håkan som ordnade så att vi fick hyra en stor buss och för att du körde våra ungdomar.

...till den underbara personalen på före detta Syréngården och Flemminggatan 15, en trappa, som vårdat vår kära Ingrid under alla år.

...till Pia Westin, Hamrångeveterinären, en riktig djurvän. Rottweilern Kira och compadre Nelly är tacksamma.

...till alla som besökte Rädda Barnens höstmässa, till handarbetsgruppen för det fantastiska arbete ni gör, till barnen i 1B i Ulvsäterskolan och Christina Hallner för de fina vinsterna till fiskdammen och till Lisas Blommor för de fina blommorna!

...till Doris, Norra Öby- vägen, Valbo, för din omtanke om oss grannar här på Öby. Du är alltid positiv, glad och lagar Valbos godaste kåldolmar.

...till alla som på olika sätt bidrog till det goda resultatet vid vår auktion 18 oktober.

...till Mikael och Jeanette för min minnesrika födelsedag till Kusön. Rolf som styrde båten Rangvi och Bertil min bror och syster som alla tyckte det var trevligt. Tack för god mat också.

...till den vänlige mannen på Däckteam i Gävle. Efter att ett av mina bakdäck gått sönder trodde jag att det var kört att få ett nytt däck innan måndagen. Men tack vare en mycket sympatisk man så slapp jag det. Tänk om alla i Gävle kunde ha samma inställning.

Mer läsning

Annons