Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till ”Greta” på Wallners Buss

Annons

...till ”Greta” på Wallners Buss för den underhållande resan till tjejkvällen i Gävle.

Medsystrarna Hofors

...till David på Balkefors hälsocenter i Sandviken för all hjälp och trevligt bemötande jag fått under min tid där.

Kjell Larsson/Hofors

...till Stig Johansson, Hofors för hjälpen.

Familjen Evertsson

...till alla som jobbat med PRO:s bingo i Skutskär som nu haft sista gången för den här terminen. Vi har haft en härlig period, mycket trevligt och mycket gott fika med smörgås varje gång. Nu hoppas vi att alla ses igen till hösten.

Maiken

...till Camilla Lundgren för att du finns och ställer upp i vått och torrt.Du är en fin vän.

Tokfia

...till Olle Stenberg på vår gata i Edsken som alltid är så snäll och hjälpsam.

Grannarna

...till Gävle sjukhus, avdelning Hia och avdelning 105. Till läkare, sjuksystrar samt övrig vårdpersonal för allt ni gjorde för att rädda min syster Marianne under hennes svåra sjukhusvistelse 20–27 maj samt för den humnitära vård hon fick i livets slutskede och för den vackra minnesstunden. Tack för att ni finns!

Monica Olofsson

...till den vänlige chauffören som 1 juni körde buss 41 från Maxim 12.27 till Sandviken och som tog reda på och meddelade oss passagerare att bussen med avgång 11.57 gick alldeles för tidigt på grund av att den bussens klocka gick fel. Därför missade vi den.

MB

...till alla ryggmotionärer på Friskis&Svettis för en härlig gympatermin. Vi ses igen till hösten. En extra ros till ”ryggkillarna” för en trevlig kväll.

Pia och Ulrika

...till en helt underbar personal på Karl-Johangårdens korttidsboende våning 1 för fint bemötande och omsorg under Kurt Sundbergs vistelse och mot oss anhöriga. Stort tack.

Laila, Per och Kerstin med familjer

...till alla lärare på Stenebergskolan för allt ni gjort för alla elever.

Marie och Philip

...till alla glada dansare. Efter en vårtermin med många träningar och uppvisningar vill vi önska er en varm och skön sommar.

Maivor och Erland

...till alla härliga kollegor på elevstödet som ordnade till ett suveränt totalkalasande med blommor, sång och lustiga tilltag, en härlig försommarkväll i samband med min pensionering. Har fixat hål för nya fina örhängen! Tack! Även till fyra gohjärtan i gamla skolteamet, Valbo. Stina, Eva, Maj och Annica! Ni är ju bara värst ni!Gunilla L

...till alla som hjälpt till vid flytten. Ni är underbara!Elin

...till serverings-, köks- och barpersonalen som gjorde ett makalöst bra jobb under invigningen på Göransson Arena. Ni var helt fantastiska! Tack också alla ni som på olika vis hjälpte oss att få en lyckad kväll. Ha en supertrevlig sommar!

Lotta, Elias, Thuong, ChanPeng och ”Hovet”

...till Åsa och Malin som med glädje och inspiration lotsade våra barn i Milbo 4B genom GD/GIF-helgen.

Vi i hejarklacken

Mer läsning

Annons