Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Gullan och Kerstin på Maxi Ica

Annons

...Trevliga, flexibla och tillmötesgående tjejer som räddade vår fest trots vår bristande framförhållning. Ni är guld värda.

Eva-Lena

...till Stefan Pöllä med kollegor som var hos oss 20 november och visade brandbilen, berättade om sitt jobb och svarade på våra frågor. En ”höjdarupplevelse” för alla barn!

Barn och personal på Testebo föräldrakooperativ

...till kyrkan för alla gemensamma fina och rogivande sång och musikträffar med gott kaffe och hembakat bröd som ordnats i ”vår” lokal Kvarteret Silverkällan-Storvik.

Hjördis och Gunnar

...till alla som på olika sätt hjälpt oss under flytten. Britt och Ove Lund, familjen Ask, Elin Zetterdal, Christer Malmqvist, Ulla och Lars Jansson, Maggan och Börje Jonsson.

Ni är guld värda!

Siw och Christer Z

...till hemtjänsten i Ovansjö-Storvik med personal för den goda hjälpen och trevliga bemötande. En extra eloge till ”nattspökena”, förlåt, nattpatrullen som tagit sig tid att ge oss många pratglada och roande kvällsstunder.

Hjördis och Gunnar, Majorsgatan 57

...till hyresgästföreningens arbetsgrupp i Kvarteret Silverkällan-Storvik som under alla år ordnat med trevliga sammankomster, bingo, jul- och påskfester i ”vår” kvarterslokal. Tusen tack och många kramar.

Hjördis och Gunnar

Mer läsning

Annons