Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Håkan...

Till Håkan Wennstig. Tack för att du gjorde det möjligt för oss att få en båttur och bad i Trösken. Elin och Linnea

Annons

...till Stig Blom, Åke Blom och Sören Hammarlund i Ockelbo, för att ni fixat gångstigen till Näsbacken. Den är helt suverän.

...till Anita och Thomas Svensson i Hofors, för att vi blev bjudna på kalas till er,en trevlig fest med god mat,dryck, tävlingar och ”pool-bad”.

Vi som var där

...till den trevliga och hjälpsamma karl i mörk combi som hjälpte mig att lossa fyllnadsmaterial på tippen i Sandviken för några veckor sedan!.Tack för hjälpen! Det skulle finnas fler som du!

Hyundai med släp

...till ”djurvännen Daniel” för en mycket bra insändare! Tack även till Janne Forsblom som liksom jag reagerade på insänd ”sommarbild”.

Elisabeth A

...till den kille som 6 juli hjälpte oss med varuvagnen från Ikea.

Berit och Ove

...till Gulli Peterson i Sandviken. Tack vare din rådiga insats hittade vi vår älskade Sessan som varit borta i tio månader. Rosor till er alla som har bistått lilla Sessan med mat nu när hon har kattungar, och till Marie Hamsås som återigen ställde upp med all hjälp vid infångadet av katterna. Tack vare er alla slipper kattungarna bli vildkatter.

Ingrid och Anders

...till Janne och Carola Hedström som ordnade ett så otroligt fint dop för Mio och en sådan fin gest att att hålla en insamling till vår bortgångna son Emils minne. Tack för att ni finns.

Johan och Fia

Mer läsning

Annons