Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Hans-Erik Strand

Annons

...till Hans-Erik Strand med otaliga funktionärer som spred värme, omsorg och trivsel under en mycket trevlig dragspelsstämma på Ås- udden, Hedesunda. Vi ser fram emot nästa stämma år 2010.

Bengt och Margit

...till Jocke Persson, Gavlegårdarna med flera som ordnade så att vi fick möjlighet att bjuda våra hyregäster på goda smörgåsar söndag 26 juli när vi reste till Stocholm för att besöka Gröna lund och Skansen.

Hyresgästföreningen Skolvägen och Gamla Valbohem

...till läkare, sköterskor, biträden, alla på avdelning 108 A, Gävle sjukhus, för den fina vård jag fick hos er. Jag mår jättebra.

Tanten på sal 7 vecka 31

...till all berörd personal på lungavdelning 109, som tagit hand om mig på bästa tänkbara sätt under min tid hos er. Ni har alla hjärtan av guld.

Britt-Lis Enström

...till den ärliga person som lämnade in våra kvarglömda kartonger till Ikea. Vi blev jätteglada!

Bussresenärerna

...till alla grannar i Forsby som blivit störda av våra morgonpigga hantverkare.

”Kurt”

...till gruppledarna Jan Björnsson och Sylvia Halming för en fin gruppavslutning ute vid Bönans restaurang Huseliharen. Tack för god mat och fint umgänge, och vi önskar er båda en fortsatt fin sommar.

Genom Sven

...till Eva, Maria, Sara och Bengt för att ni har gjort ett jättebra arbete hos Fredrik i sommar.

Ann-Helena och Kjell

...till Destination Gävle, Joakim Lundberg, Örjan O, de trevliga blåskjortorna,vaktande Securitas och alla tusen besökare som såg till att min utställning blev en succé under Marinfestivalen. Ni gav mig den bästa tänkbara uppbackningen och engagemanget.

Johan Thunberg, Laxön

...till de duktiga killarna från Riksbyggen som var här och gjorde ett toppenjobb med vår skolgård. Så fin har den aldrig varit!

Barn och personal på Forsbacka Skola

....till Anna-Karin Brandell som fixade det så fort. Det betydde mycket för mamma och pappa.

Barnen

...till personalen på Pizzahuset i Ockelbo som tog hand om min plånbok och fixade så att den kom till Gävle för avhämtning. Man tackar och bugar för sådan service!

Thomas

...till familjen Kock.Gracias!

Före detta”Blekfisen”

...till styrelserna i bostadsrättsföreningarna Krönet och Stigen i Stigslund för allt ert arbete med det lyckade 50-årskalaset! Väldigt god mat och dryck, trevlig underhållning och härlig stämning. En extra ros till vår fantastiske vaktmästare Magnus.

Monica

...till Ironville cruisers för en väl genomförd cruisingkväll. Vad roligt att se att det finns så mycket fina bilar i Hofors. Och vad härligt att se så många Hoforsbor ute tillsammans, både stora som små!

Hoforsbo

Mer läsning

Annons