Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till hästen Berta, kusken Lasse och Rosie

Annons

...till hästen Berta, kusken Lasse och Rosie som kom och hämtade allt skräp som vi plockat upp runt vår förskola under städveckan.

...till Ellen och Arne och terapigruppen, som skänkte blommor till Paradiset i Ryggen och ni alla andra som ställde upp och hjälpte oss med vårstädningen. Vad vore Paradiset utan er hjälp?

...till Marita Björklund och Cia Sonka på Sör- gärdets förskola som har tagit över extra arbetsuppgifter under min sjukfrånvaro.

...till sjukvårdskunniga Anna som proffsigt hjälpte till när en av våra kunder plötsligt blev sjuk.

...till nyckelpigan som lämnade in min nyckelknippa till Ica Kvantum i lördags. Nu kan vår familj sova tryggt.

...till Gävle kammarkör Concordia som med hjälp av Fröding, Snoilsky och Lewertin sjöng våren in. Värdiga kulturbärare i Gävle!

...till Bengt och Anita för en trevlig kväll i boulehallen. Den goda hemlagade maten och roliga boulelekar. Toppen.

...till alla som besökte vår marknad 9 maj. Det är med stor glädje vi kan bidraga med 4 000 kronor till Röda Fjärdens insamling för forskning rörande beroendesjukdomar.

...till våra underbara ungdomar i klass 5A Petreskolan som på ett helt fantastiskt sätt jobbade och städade när vi ordnade disko för de yngre.

Ni är helt underbara.

...till personalen på Vulcano i Sandviken för trevligt bemötande och härlig service när ni hjälpte min mamma att köpa nya sommardäck.

...till alla medverkande, Ale Möller band, dansare, musiker, sångare och lärare från Kulturskolan på Konserthuset söndag 10 maj. En stark upplevelse där olika kulturer mötte varandra i musikens kärlek.

...till Torsåkers IF:s personal som hjälpte oss med grillbänkar, så vi kunde fira vår traditionella sista april vid idrottsplanen. Ros till sexårsklassen i Torsåker som kom och sjöng in våren för oss. Vi kände att det blev vår.

...till Inger och Inger för den goda supén som avslutning på Saiks damklubb. Vi önskar er en skön sommar.

...till en av de bästa handledarna i Gävle, Pia Odén på S:t Lukas, för att du hjälper oss att sortera bland ”känslohyllan”.

Mer läsning

Annons