Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Helena Johansson,

Annons

...till Helena Johansson, Storviks HC, för att du ordnade fram de hjälpmedel Åke behövde, trots att det var fredag eftermiddag och du fick jobba över.

Christina med familj

...till er alla som uppmärksammade och förgyllde min sista arbetsdag på Milans dagverksamhet i Hille.

Birgitta Larsson

... till Sven Erik Lundahl för ett mycket bra inlägg på debattsidan 29 september. Det är många som tycker och tänker som du. Men du satte det på pränt.

Nancy och Ingbritt

...till den underbara personalen på akutmottagningen och psykiatriavdelning 27 i Gävle. Ni gjorde ett helt fantastiskt arbete när vår Ulf hastigt försvann ur vårt liv.Tack för allt stöd ni har gett oss, ni är guld värda.

Sambo, barn, syskon och släkt

...till våra underbara grannar, Olle och Birgitta på Vallbyvägen i Storvik för alla äpplen som vi har fått av er. Ni är otroligt snälla!

Barnen Forsströms

med föräldrar

...till akuten med förstärkning av gyn på Gävle sjukhus som 26 september bemötte vårdsökande och anhörig på ett naturligt och okonstlat sätt – bara det gör att man tillfrisknar. Ros även till avdelning 108 A för bra omvårdnad.

Catarina och Inez Meurling

...till Christer Kvarnström på verkstaden på Bilmetro i Sandviken med flera som alltid är trevliga och ställer upp på ett föredömligt sätt för mig när jag vill ha hjälp.

Kunden med

svarta A3:an

...till PRO Hofors för den fina resan till Höga kusten. Allt var så välordnat av Svea och Gunnar, det var toppen. Vi hoppas ni återkommer med fler resor.

Astrid och Siv

Mer läsning

Annons