Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Helena och Olle

Annons

..till Helena och Olle som bjöd oss på Göranssons Arena-invigningen, det var fantastiskt. Ni är underbara.

...till Hillevi och Lars Karlsson i Valbo. Det som ni bidrog med till Lilla gruppen på Sofiedalskolan går inte att beskriva i ord. Det uppskattades av både elever och lärare något oerhört.

...till Gundla i Bomhus kyrkliga syförening som ordnar våra uppskattade resor till intressanta resmål, nu senast till Bogeholms slott och vidare mot Vaxholm och konstmuseum. Du är en pärla.

...till min arbetskamrat, ”mentor” och vän, Marie Ehrnlund på Vikingaskolan. Du tog emot mig, stöttade mig och uppmuntrade mig i min återgång till arbetslivet. Tack vare dig har jag fått en ny start i mitt liv! Även ros till all personal på Vikinga- skolan för att ni alla tog emot mig och hjälpte mig med återgången till arbetslivet. Ha en skön sommar!

...till personalen på Sätrahemmet avdelning 5B för en en underbar födelsedag för Bert.

...till alla tjejer och killar i klass 5AB Lilla Sätraskolan som deltog och kämpade väl i GD/GIF – tävlingar och finaler. En extra ros till Eva som samordnade och coachade alla under dessa dagar.

...till mina gulliga ”filurer” Doris, Anita, Gun-Britt, Aina, Göran,Yvonne för den fina överraskningen ni bjöd på. God mat, blommor, fina roliga foton. Ha ett riktigt fint ”sommarlov”och ladda batterierna inför höstens bus och tok.

...till Tommy Österberg, Urbergsterrassen för att du var gullig och hjälpte mig med dörrar och förråd.

...till alla fantastiska föräldrar som ställde upp och gjorde vår gård på Tallåsgården så fin och rolig för oss.

...till Lars-Åke som guidade suveränt, Hans som tryggt rattade bussen, Märta och Siw som bjöd på goda kakor samt till Ellen som såg till att resan till Stjärnsund och Husbyringen blev en bra avslutning på vår studiecirkel.

...till Tomas Sjöberg som lånade ut meken, så han kunde komma och hjälpa oss med den ”krångliga” punkteringen på 303:an när vi hade tidspress på oss för att hinna med färjan. Även till Ockelbopolisen som hjälpte till med blåljus och ”vattenpistol”.

...till Viola A, distriktsköterska, Brynäspraktiken för vänlig hjälpsamhet. (Hjälpmedlet kom onsdag förmiddag). Du är en pärla!

...till tandläkare Håkan Järperyd, Bejlott och Helen, Tandlaget, Gävle för snabb och utmärkt hjälp – och som vanligt vänlig omtanke.

Mer läsning

Annons