Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Hematologens dagvård ...

Annons

...till Hematologens dagvård, sköterskorna på Andersbergs hälsocentral dag- och nattvård och Norrskensgruppen som hjälpt Greta Lundkvist under hennes sjukdomstid.

Gerd

...till personalen på avdelning 111A på Gävle sjukhus som skötte om vår far vecka 5. Ni är guld värda!

Anhöriga

...till dig som hittade mitt bankomatkort på Coop i Valbo 20 januari. Även till dig i receptionen som sökte reda på mitt telefonnummer och kontaktade mig.

Yvonne

...till personalen på Tallmons sjukhem, palliativa teamet och onkologavdelningen på Gävle sjukhus som har vårdat vår älskade Lennart Hedman under hans sista tid. Vi är evigt tacksamma för den vård och omsorg ni gav honom. Ni gav både honom och oss stöd och trygghet.

Inger, Åsa, Marina, Ewa, Liza, Christer, Gittan, Malin och Moa och syskonen Margot och Bengt

...till Rikard Wallén, Gävlepolisen, Birgitta Eriksson och Timo Piipolainen samt personalen på avdelning 112, Gävle sjukhus, för all hjälp och omsorg om vår pappa efter bilolyckan i Stav 25 januari.

Margareta, Ingrid och Lars med familjer

...till de duktiga eleverna Frida, Maria, Emelie och Tobias från Andersbergsskolan, Karla 6, som var så duktiga när vi var i Luleå på semifinalen av Pippi på gryta. Speciellt tack till Nina, Veronica, tävlingsledningen och Svensk Cater.

Fröken Pernilla

...till er som så fint skrapat och plogat vid Trollsveds- vägen och även kört bort snön från infarten till vårt hus.

Tacksam

Mer läsning

Annons