Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till hemtjänsten

...till hemtjänsten lag 4 norra Hofors för hjälp och alla tröstande ord. En extra ros till Pia för gott kaffebröd. Saknar er.
Nöff-nöff

Annons

...till Citykirurgen läkarhusets doktor Vlado Brodecki och sköterska Pam för fint och proffsigt bemötande när min tumme skulle opereras 17 februari.

...till Johan Lundén som alltid kommer hit och förstår mig och är snäll och vänlig.

...för ett vänligt bemötande och omtanke på IVA Gävle sjukhus, för att ni tog hand om mig efter att jag svimmat och slagit mig på stengolvet i tvättstugan samt till trevlig personal på röntgen.

...till Marie Söderquist, kantorn Marianne och till Olle Lindblom för vacker sång och musik som gjorde Torstens begravning till ett ljust och vackert minne. En blomma även till husmor Lisbeth med personal i Hille församlingsgård som tog så väl hand om oss. Tack för att ni finns.

...till vår vaktmästare Janne på Norra Köpmangatan 16 för ett alltid trevligt bemötande, alltid till hans när han behövs.

...till Fredrik Svennberg i Sandviken som hittade min borttappade mobiltelefon och ringde hem till mig så att jag kunde komma och hämta den.

...till Gerd Wiberg för all hjälp jag fick vilket gjorde att min högtidsdag blev ett fint minne.

...till Anton Östlund i Hedesunda som snabbt hämtade hammare och spik och fick tillbaka postlådorna provisoriskt när jag hade kört ner dem.

...vill jag ge er som sköter snöröjning och sandning på Promenaden Sandviken.

...till de glada och positiva tjejerna på Polhemskolan ”städ”. Mycket ren och fin skola, AnnBritt, Karin, Sylvie, Gallis, Maria.

...till Timo, Kent och övrig personal för proffsigt bemötande.

När det blir fel på ryggen och ”leden”, finns som tur är ortopeden,

där möts man av människor som problemen förstår och som kan se hur patienterna mår.

...till Gun Brolin som skjutsade Inga två dagar i följd till ögonmottagningen samt till Inge Brolin som fanns hos mig när Inga åter måste på återbesök.

...till 8A på Sofiedalskolan för er insats i tävlingen Gästrikland i världen. Grattis till hedersomnämnandet och priset!

...till de poliser som tog hand om och körde min son till Furuvik torsdag natt.

...till Janne Bergman på Gavlegårdarna för att du alltid är redo att fixa för oss när vi så behöver. Ditt glada humör och ditt trevliga bemötande är något vi uppskattar.

Mer läsning

Annons