Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

till Henrik, Bo-Göran och Christer på driftenheten...

Annons

... på Gavlefastigheter (och även övrig personal) som har tagit väl hand om mig dessa tre första veckorna jag hittills varit hos er. Känner mig varmt mottagen.

Även till Ola Falk, driftchefen, som ställt upp och tagit emot mig.

Linda Sparr

...till all personal på Rönngren Mark och Trädgård för den härliga avskedspresenten! Nu väntar nya spännande äventyr, men jag kommer att sakna er alla!

Gunilla Welin Brook

...till Åsa Hedlund som i flera år har varit ledare för Röda Korsets första hjälpen i Gävle. Vi är flera som kommer att sakna dig i gruppen.

Björn A Wallner

...till Väntjänsten i Valbo för korv, hamburgare, sallad och dricka, kaffe och bakelse som ni bjöd oss boende på Furugården, onsdag 1 september. Ledsagarkillarna var helt suveräna på att hjälpa till, en ros även till er.

Avdelning två/ Margit Ahlmström

...till Carema care hemtjänsten, Furuvik, som tog hand om Lennart på ett fantastiskt sätt under sommaren. Han såg fram mot era besök och trivdes med all personal.

Familjen

...till taxichauffören som var så snäll att skjutsa hem en illamående vän utan att ta betalt! Det finns fortfarande folk som kan göra en glad efter en sen lördagskväll ute på krogen.

Glad kille

Mer läsning

Annons