Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

... till HSB och föreningen Pernaus festkommitté

Annons

... som bjöd oss på en jättetrevlig sommarfest samt smakfull sommarbuffé. Speciellt tack till festkommittén som gjort ett så fint arbete, även till alla som hjälpt dem.Underhållningen av duon med Marika och hennes far var jättemysig.

...till Monica och Emelie i Stackbo för all hjälp med Tinna och våra andra hästar.

...till doktor Jeff Elliot som kunnat diagnostisera och hjälpa mig med mina långvariga magproblem. Dessutom bemöter han sina patienter på ett respektfullt sätt. Det är en läkare som lyssnar aktivt och verkligen bryr sig om.

...till Åke Wickström som ställer upp! För alla i alla väder. Riktig vänskap är inte alla förunnat.

...och ett stort tack för blommorna jag fick av L, P, G/Ericsson. Det är roligt att gå till jobbet, när ni uppskattar mig.

...till er tre änglar som hjälpte oss när oljelampan lyste i vår bil vid macken i Hedesunda, efter stängning torsdag 6 augusti.

...till alla kommunal- arbetare som sköter om de vackra planteringarna i Boulognerskogen och andra platser. De gläder oss. Och att vi också har rent och fint nästan över allt!

...till Eva Haglöw Gävle, för ett fantastiskt studiebesök förra veckan. För cykelutlåningen, bären och biljetterna.

...till Janne och Eddie med personal för Rånocks rock- och bluesfestival. Suveränt!

...till alla som gjorde vår smaragdbröllopsdag till en underbar dag och ett fint minne. Även till Lena Holmstedt på Gammelstilla kafé med personal som fixade allt med mat och fika

...till flickorna på Ängsbacken. Vi som bor här är så tacksamma för guldkanten. Tänk vad mycket vi får vara med om och flickorna som ställer upp till hundra procent är duktiga och snälla. Men nu har vi fått veta att vi inte får ha kvar allt detta fina, så nu är det många hjärtan som gråter här. Det går ingen nöd på oss, jättebra chef och personal. Vi får hoppas att det ordnar sig till det bästa med lite guld på kanten.

...till vår värmländska reseledare Agneta Press som höll i den berättande delen och till en superduktig Gunnar Larsson vid ratten på Perssons Resors resa Hurtigruten. Rosor även till Janne som chaufför och Camilla som reseledare under vår resa till Göta kanal. Jättebra resa! Vädret kan vi inte göra något åt, men allt har varit bra på båda resorna.

...till 105:an Gävle sjukhus för röntgen, trevlig personal, god mat och omvårdnad.

...till Jan Wikström, Ingemar Persson och Gunvor Lindkvist för en härlig, fint genomförd resa till Gotland.

Mer läsning

Annons