Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Ingela och övriga...

Annons

på Manpower Hälsopartner i Sandviken för vänligt bemötande och alltid snabba besked.

Ing-Marie Nordström

...till den snälla mannen och tjejen som hjälpte mig när jag svimmade på busshållplatsen i Gävle i måndags. Även till poliserna som skjutsade mig till sjukhuset. Som tur var så var det bara ett blodtrycksfall.

Emma

...till Pernaus festkommitté som ordnade och bjöd på den fina och härliga påsktallriken, samt kaffe med bakelse till från oss alla som deltagit i Öppet hus.

Tacksam

...till paret vid Lidl där mannen hjälpte mig med rollatorn vid snöhögen så jag och min sambo kunde gå och handla. Hjärtligt tack.

Tacksam

...till våra snälla grannar på Villagatan i Norrsundet som hjälpt oss med snön i vinter. Det har varit värt mycket för oss.

Karin och Göte

...till Lars och alla ”basketspelare” i Torsåker för en härlig GoCup.

Föräldrarna

...till Roland på Industriprofil Gävle för hjälpen med Solbergabladets tröjor.

Redaktörerna

...till ledare och spelare i VAIF P-97 innebandy för den här säsongen. Ni har varit fantastiska. Vi ser framemot nästa..

Era supporters

...till Adriana Svensson och Anna Krentze på soc familjeenhet för den tid vi fått med er och det stöd jag uppskattar. Kommer sakna er!

A-S B

...till personalen på Akuten, AVA och HIA för all hjälp och trevligt bemötande under min vistelse hos er när jag hade problem med hjärtat.

Åke Lång

...till Conny och Gerd Leino, Forsbacka, för en otroligt mysig kusinträff med god mat och trevligt umgänge.

Från oss alla genom Caj och Veronica

...till Jim Persson Axmarby som tog hand om min kanot och ringde mig.

Lennart

...till Linda och Nina för en trevlig kväll för oss på plan 4 eller var det Lustgården?!

Vi på fyran!

...till FBK! Grattis till SM-guldet! Värmlands stolthet, ja hela sveriges stolthet.

HB

...till våra två piloter på Åsgården som försöker göra alla till lags. Ni gör ett jättejobb.

Bella

...till SPF Gavles ordförande Lars Pettersson och medverkande läkare för ett mycket intressant föredrag om hjärt- och kärlsjukdomar.

Gunnar Källberg

...till Ullis, Tony och Lasse för att ni har gjort en supersäsong med Örebrocupen som avslutning för våra tjejer. Tack för det ni gör för tjejerna.

Stolta supportrar i IK Sätras innebandy

...till Mattias på Sveahem för logi i samband med vårt träningsläger. Även till Elwiras pappa för supergod mat och till Marre för härligt pepp.

IK Sätra U16

..Konfirmander,faddrar,diakonen Annika,kantorerna Per-Henrik o Gunilla,ledaren Sten-Erik och prästen Helena i Bomhus församling för flera inspirerande och fina Gudstjänster i Björsjökyrkan! Vilket härligt gäng det finns i Svenska Kyrkan där.Församlingsbor och kyrkoråd kan vara mycket stolta och i ännu högre grad besöka Gudstjänsterna,då” framtidens kyrka” tar ansvar!

Upplivad kyrkobesökare

Mer läsning

Annons