Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Inger Schörling...

...till Inger Schörling, vice ordförande i tekniska nämnden, som kom till Stadsbiblioteket på Vita käppens dag 15 oktober och provade på att gå med vit käpp och ögonbindel.Ett givande och intresserat samtal blev det också.

Vita käpparna vid biblioteket


genom SRF Gävle (Lokalföreningen i Gävle av Synskadades riksförbund)

Annons

...till alla som har tagit hand om mig den här gången också, på akuten, infektion, avdelning 120, onkologen och röntgen. Ni är mina favoriter i samhället. Jag ger er ett stort fång varma tankar.

Rose Hedberg, med den ”enkelriktade” picc-linen

...till Ovansjö kyrkas duktiga kyrkogårdsarbetare. Alltid så vackert.

Syskonen Norbäck

...till Benny Olsson och Tommy Svensson, SGoif, för all tid och allt engagemang som ni har lagt ner på våra barn denna säsong! De har blivit riktigt duktiga fotbollsspelare allihop och det är tack vare er!

Hejaklacken

...till Svenska kyrkan i Hille för den trevliga höstfesten. Ros till alla som medverkat för att göra allt njutbart. Extra rosor till den vackra barnkören.

Församlingsbor

...till Pirjo Jansson för den fantastiskt fina applikationen med ”Rosa-bandetmotiv”. Vi har hängt upp den, så att alla som kommer på screeningundersökning får se denna vackra och välgjorda tavla.

Personalen på mammografin i Gävle

...till folkdanslaget Rillen som kom med spelmän och dansare och dansade med oss på avdelningen Skeppet på Ludvigsbergsskolan. Det var uppskattat av både elever och personal!

Magdalena Eriksson

...till Helen Sjöberg som är så otrolig snäll och tänker på mig när jag inte har möjlighet att ta mig till affären själv. Tusen tack du är en otroligt bra vän som finns där när man behöver en.

Elisabeth

...till Henke som fixade så att jag fick mitt paket levererat till slut, efter strul av dina kolleger. Det du gjorde det kallar jag service och kundvård.

Lena, Södra Kopparslagargatan 13

...till Olov för att du skjutsade mig till Sandvikens sjukhus 14 oktober.

Gun-Britt

...till Jenny för att du sponsrade utställningen på Tierps brukshundsklubb 29 augusti.

Solveig W

...till Camilla och Gästriklands privata hemtjänst. Du gör ett fantastiskt jobb. Jag är evigt tacksam. Änglar finns!

Toppennöjd kund

...till Mats Wesslén för proffsigt utfört måleri och tapetsering i min nya lägenhet. Även en blomma till Gavlegårdarnas kundtjänst för trevligt bemötande.

Sylvia

...till Ingrid J för din hjälp tisdag 6 oktober. Tack vare dig kände jag mig trygg med dina råd om hur jag skulle göra. Tack för all omtänksamhet.

Hon som var rädd

...till den trevliga montören Peter Engström och övrig personal på Jutterströms på Almvägen. Peter som hjälpte oss med vår tvättmaskin, du hade en serviceanda och känsla. Du är ”superbra”.

Nöjda kunder

...till Heidi, Monja, tjejerna i kundtjänst, Inger och övrig personal på Maxi Ica. Ni har en fin serviceanda till era kunder.

Ica-kund

...till Annette H för din empati för människor. Du är en klippa för mig. Tack för din omtanke.

Vännen

...till hälsocentralen i Hofors. I flera år har jag besökt hälsocentralen i Hofors för mina svåra sjukdomar. Har alltid blivit vänligt och bra bemött. Både Monica och flickorna har varit snälla och förstående. Rädd som jag är för otäcka undersökningar, har de ”trollat” bort mig. Ett varmt tack för all hjälp jag fått.

Eva-Britta Kolström

...till Meta Måhl som hjälpte mig så att jag kunde rösta i kyrko- valet i september.

Församlingsbo

...till Lars Ärkesjö för guidningen i älgparken (Ockelbo) måndag 12 oktober.

Gubbarna i Sandviken

...till personalen på avd 120 som tog hand om mig när jag var sjuk.

Jeanette

...till kirurg Henrik Wallander och ”min egen op-syrra” och underbara vän Susanne Falk och alla solstrålar på infektionsavdelningen, avdelning 120. Mitt varmaste tack för fantastiskt god omvårdnad och alla glada uppmuntrande ord! Tack för hjälpen med tillfrisknandet! Även till Lena Lindh för all hjälp under min sjukdomsperiod! Tack för att du är en sån fin vän!

Susanne Metz

...till Kjell och Anita och alla andra som ställt upp och hjälpt till i Paradiset i sommar.

Styrelsen

...till PD-sköterskorna Katarina och Eva på Gävle sjukhus för ert engagemang och alltid lika vänliga bemötande. Tack för att ni finns!

Annelie

...till Evy och A-L Trossvik som ordnade ärtsoppa och mackor åt jaktlaget sista jaktdagen, torsdag 15 oktober.

Ronny/ Mårtsbo Åsbo jaktlag

...till den snälla person som torsdag 15 oktober lämnade in min borttappade nyckelknippa till polisen i Sandviken. Tyvärr vet jag inte ditt namn så jag kan endast tacka dig på detta sätt.

Ingrid Sollied

...till våra duktiga och trevliga guider Ulla och Bernt för fyra trevliga och intressanta dagar i Barcelona.

Vi som var med

...till Villa Milbus personal som gav mig en härlig vistelse hos er. Omsorgen och vården var utöver det vanliga.

Mariann N och barnen

....till Åsa Norrbelius för ditt snabba ingripande då jag blev bestulen på min plånbok.

Kerstin

...till Nanne och Kjell för ert besök och den fina blombuketten. Tårarna var många av glädje, och nu är rosorna torkade, till glädje för mig i många år.

Anitha

... till Lenorna, Marklund och Lunder, övriga lärare samt eleverna i klass 6A på Petreskolan för det fantastiskt roliga och spännade ”rymdäventyr” som vi fick vara med om torsdag kväll 15 oktober. Suveränt ordnat!

Föräldrarna som var med/Marie D

..till personalen på Hilleborg som bjöd in oss anhöriga att tillsammans med våra nära och kära inta en festmåltid måndag 12 oktober. Vackra dukade bord, sprakande brasa i höstregnet, jättegod mat som ni själva tillagat, trevlig samvaro.

Tack från Karin med anhöriga

...till sköterskorna vid Lina 2 på strålbehandlingsavdelningen, Gävle sjukhus. Ni var så rara och snälla under min treveckorsbehandling hos er.

Lars

Mer läsning

Annons