Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

....till Internationella gruppen

....till Internationella gruppen för ert fina och traditionella första adventsfirande med oss på Spelmannen. Till PRO-kören, Sven som sjöng för oss och Olle Derfér som höll andaktsstunden.

Spelmannens hyresgäster

personal

...till all personal på Kristinelundsgården. Ni har alla bidragit till ett mycket gott resultat när det gäller kvalitet, samarbete och bemötande!

Verksamhetscheferna,

Kristinelund

...till Ingalill, Margot, Evy, Monica och Gun-Britt för den trevliga kvällen med ”Östen med Resten”, god mat och dryck.

Kerstin

...till frisörerna Victoria och Marie på Salong Funky Hair i Hemlingby. Alltid glada, trevliga och fräscha.

Nöjd kund

...till Lovisa Norgren för att du var lucia tillsammans med din lillebror William.

Dagmamman Ingrid J

...till Mattias Gärd och hans medhjälpare Eva Larsson och Britt Lindström för att vi även i år blev bjudna på en härlig jullunch och bussresa.

Före detta anställd på Gevalia – numera pensionär

...till personalen vid Norr- sundets arbetarmuseum för det fina arrangemanget vid årets Gammaldags jul. Ni jobbar och sliter år efter år trots ”hårda törnar”. Ni får det att smaka gott med den goda kålsoppan och skinkmacka därtill. Rosor också till ”flickorna” Maj-Lis och Elsa som serverade mig julkaffe med dopp vid min utställning Stugfjärdens bevarande.

Utställaren Åke ”Pillan” Sjökvist, Norrsundet

...till den som lämnade in plånboken i Nians kiosk.

Märtha