Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

till Järbo PRO:s sjungande...

Annons

... damer och herrar med vackra julsånger. Även till dem som arrangerat den eminenta julfesten med god mat.

E Fors

...till hemsjukvården, hemtjänsten på Fyrklövern, Skutskär, samt till korttidsboende och dagrehab, Tallmon. Återigen har ett år gått och ni är lika hjälpsamma och tillmötesgående. Vi är så tacksamma att ni finns.

Stig-Eric och Birgitta

...till serveringspersonalen vid årets upplaga av Gammaldags Jul tredje advent Ådala Norrsundet. Extra ros till underhållaren Arne Berglund. Även till de många besökare som tittade på min utställning An- tarktis och Sydshetlands- öarna.

Åke Lennart Sjökvist, Norrsundet

...till Åshammars IK som ordnat en fin och stämningsfull söndagseftermiddag i Folkparken. Lucia- tablån var lysande och bra.

Hoppas på en god fortsättning nästa år – även i parken

...till alla ishockeyspelare med flera i Brynäs IF som med sina autografer förgyllde födelsedagskortet till mitt barnbarn Kelly (19 år). Som det stora Brynäsfan hon är, blev det naturligtvis bästa presenten.

Mormor Mary

...till DHR Hofors-Torsåker för luciafirandet med vacker sång av 4 x Klaussén samt god julgröt och smörgåsar av den flinka och trevliga kökspersonalen.

Nils-Erik, en av de 30 deltagarna

...till personalen på Sofia Magdalena, avdelningen Glimten–Sofiedal, för den fina bordsdukningen. God service och trevligt bemötande av Simone och Roada vid ätandet av den smakfulla tvårätters ”Nobelmiddagen” med fruktdessert och kaffe. Vin om så önskades.

En nöjd gäst

...till övertandläkare Ingrid Manns Thedéen med personal på Gävle sjukhus för ett bra bemötande. Ni är så trevliga och glada.

Amor

...till Inger och Hasse på Lutens väg som fixar så att vi får åka till och från vårt gemensamma julbord. En jättestor kram till den snälla tomten.

Tack från en som är nyduschad

...till personalen vid Konjaljen–Furugården i Valbo för den trevliga julfesten som ni ordnade.

Ingegärd och hennes barn

...till Ann Tegner, chef för kost och städ på Sodexo, och Lotta, min handledare, med övrig personal på Fridhemsskolan för min praktik hos er alltid väl bemött

Lena

...till severingskommittén i SPF Fernebo för den fantastiskt goda jullunchen i Bygdegården.

Mätt och belåten

...till tandläkare Eva Dahlberg i Skutskär för att du lägger hela sin själ i arbetet med Elmo. Du är guld värd.

Doris

...till alla underbart snälla Hamrångebor som stannade och hjälpte mig när jag körde av vägen i Hamrångefjärden i fredags. Ett helt fång med rosor till Anna-Karin som bjöd mig och Erik på fika så att vi fick lugna ner oss lite innan hon gav oss skjuts hem. Ett stort tack till alla!

Malin

...till Hörsel i Skutskär för den trevliga julfesten.

Vi som var där

...till Ingemar Persson, som hjälpte oss med byte av bil. Du var fenomenal och serviceinriktad, trots att vi strulade och var enormt krångliga.

Roger och Marcus

...till personalen på Näringsgatan för det trevliga julfikat 14 december. Ni är så glada, positiva och duktiga. Som anhöriga känner man sig trygg och vet att de boende har det bra.Ros även till er chef Carina Eriksson som också är som ovan!

Glad anhörig

...till Ann-Louise ”Lollo” Wiklund. Du är så glad och positiv med funktionshindrade personer! Vilken resurs för Gävle kommun!

Tomten från sjumilaskogen

...till Siv Ganslandt för din ärlighet och ditt engagemang för medarbetare i Gävle kommun. En person med hjärtat på rätta stället! Stor kärlek till dig önskar vi dig från ”dina änglar”.

Änglafamiljen.

...till Lotta Sjöstrand för juldekorationerna du gav till oss

Boende och personal Grönbo

...till personalen på Bergmästargården för gott omhändertagande under min tid hos er.

Laila

...till avdelning 109 L, Gävle sjukhus, med tack till personal och läkare för er fantastisk vård, hjälp och omtanke. Det värmde.

Patienten AE, 19:1 och 19:3

...till alla som bidrog till att vi kunde genomföra årets julfest för de boende på Åsgården i Järbo. Speciellt tack till Järbo lucia med ledare samt till den snälla tomten som kom och förgyllde vår kväll.

Åsgården/Eva

...till de ansvariga för att jag fick vara med och se det välorganiserade luciatåget som Källö- skolans 6-årsgrupp framförde i Bomhus Folkets hus. Barnen lyssnade på Linda Bård när hon berättade var alla skulle byta om. Alla kända julsånger framfördes proffsigt till Sussi Gibbs gitarrspel.

Ulla Widlund, Åshammar

...till våra innebandytränare Janne Lindman och Peter Johansson i Valbo IBF flickor -01 för allt jobb och all tid ni lägger ner på oss. Vi ses nästa år, pigga och spelsugna..

Tjejerna med föräldrar

...till Älvkalreby kommun avdelning tekniska som gjorde så fint i Skutskär och Älvkarleby med marchaller på lucia. Det var så mysigt att åka till jobbet!

Ullis

Mer läsning

Annons