Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Jessica och Micke

Annons

...till Jessica och Micke för labben. Och ett helt fång till alla som hjälpte till med flytten av labben.

...till Jessica Fäst-Lundman i Långnäs som bjöd oss alla på kaffe med dopp när vi skulle ta över er labbe. Mycket gott när vi

...till Maj och Leif Alm för er omtanke om mig och för alla goda middagar. Tack för alla blom- och tomatplantor och för hjälp med sommarstuga.

...Heléne Geimar, Sara Dahlsten och Veronica Åberg och deras bäbisar som har förgyllt min föräldraledighet med helt underbara mammaluncher!

...till Ninni och Nisse Öhlén för en trevlig kväll med givande föredrag om ert volontärarbete i Kenya! Tack också för den utsökta fisksoppan.

...till fiskare Anders Bergman, Ica Nära Bergby och Röda Korset Norrsundet för era gåvor vi fick möjlighet att överlämna till vår vänförsamling i Estland.

...till min kirurg Hella Hultin för fantastisk utförd operation, till personalen på bröstmottagningen, till mina kollegor på avd 111A och 111B för all uppmuntran och stöd samt omvårdnad då jag låg inne hos er. Till släkt och vänner för att ni tänker på mig och min familj och ger oss det stöd vi behöver, för alla underbara blommor och kort jag fått det betyder otroligt mycket i den kaotiska tid som vi befinner oss i just nu.

...till företaget Greencon som skänkte 4 000 kronor till Majblomman i Älvkarleby-Skutskär. Vi kan ge ett litet ekonomiskt stöd till fler barnfamiljer.

...till våra barn i klass 9 Stockholm-Prolympia som anordnade en jätte-trevlig kväll med god mat.

...till dig som delar ut morgontidningen på bland annat Eriksgatan i Hofors. Nu hinner vi äntligen få tidningen innan vi åker till jobbet.

...till räddningstjänsten i Hedesunda och ambulansen som på ett proffsigt sätt hjälpte min dotter när hon fick astmaanfall.

...till de ungdomar som tog sitt ansvar och reparerade de uppeldade dörrarna på fiskebodarna vid piren Näsbysjön samt städade runt platsen! Det gjorde ni bra. Tack även till föräldrarna som var med. Hoppas ni får en bra sommar!

...till våra fantastiska resefixare i Seko-seniorer Gävleborg, Lennart Alm och Elof Fors för en fin kryssning till Mariehamn med Rosella.

...till Hägsta Fastighetsservice som fixade kundvagnar till vår kupa.

...till Lillan! Världens bästa granne.

...till Anna-Karin och Peter som tog emot oss på sin bondgård i Vreten med kort varsel. Vi hade en härlig dag hos er.

Annons