Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

...till Johan Jämtberg

...till Johan Jämtberg på Helges i Gävle som betytt så otroligt mycket för så många ungdomar. Han är en fantastisk tillgång som med kunskap, vänlighet och klokhet hjälpt ungdomar utvecklas framför allt musikaliskt.

Åsa

...till Madelene Perpåls för en trevligt ordnad resa till Historiska museet i Stockholm och Mavia-utställningen.

Kyrkans förtroendevalda , genom Anitha H

...till Anette Månsson-Stolpe, Rose Engvall och Lars Karlsson på Gavlegårdarna. Ni var så snälla och gav mig stor hjälp när jag flyttade från Rågångsvägen 22 A. Det är många människor jag saknar. Och alla ni som kom och tittade till oss att allt var bra. Ni var fantastiska.

Sonja Hagsten som nu bor på Adjunkten

...till avdelning 111 B, Gävle sjukhus, för den underbara personalen av ”änglar”. Och till sal 19. Vi hade trevligt trots smärtor. Lycka till, alla!

Margaretha, Årsunda

...till Eivor för att jag fick resa med dig.

Margaretha

...till Elis, den bästa busschaffören som finns. Han är en underbart bra kompis och han är bra på att ta kontakt med människorna som åker med honom Han kör så lugnt att man somnar på bussen. Det tycker jag de andra busschaufförerna också ska göra. Han är snäll och underbar och alla människor som åker med honom tycker det.

Joker