Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Kamilla på Millas Consulting

...till Kamilla på Millas Consulting för hennes föredrag om Igelkottskonceptet och hur man kan jobba för att få ett framgångsrikt företag även om man inte är lika stor som Telia eller Ncc.
Johan

Annons

...till de fantastiska människor som hittade en handväska i somras. De lämnade in den på OK i Torsåker där min kusin kunde hämta den. Ni är toppen! Jag är jätte- tacksam.

Britt Johansson

...till Åsa Törnström, som bjöd oss trolleledare på en helskön avslutningskväll vid stugan.

Ledargänget

...till Agneta och Roger för en trevlig och mysig eftermiddag hos er, trots allt regnande. Ros till Karin och Alf för den goda tårtan och kluriga frågorna.

Elsa, Birgitta och Hasse

...till sjukvårdspersonal och hela Gävle sjukhus. Vill främst nämna psykkliniken och Södertulls hälsocentral. All personal har verkligen ställt upp för mig.

Sonja Hagsten

...till vår sjuksköterska Anna Åsenlund på Fleminggatan 15 för att du ställer upp för oss med våra kunder när vi behöver hjälp, fast du kan ha mycket att göra.Vi är glada och tacksamma för att vi har en som du.

Personalen, 15 öp

...och tack till Björn i Sandviken för hjälpen 30 augusti. Ros även till Räddningstjänsten och personalen vid Gävle sjukhus.

Tacksam cyklist

Annons