Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till kamraterna i PRO

Annons

...till kamraterna i PRO och Femklövern. Även till kyrkans personal på församlingshemmet för de trevliga kvällarna där med sång och god förtäring. Även till trygghetslarmets personal och de som kommer hem till mig när jag ramlat. Även ros till Inga, Annbritt och Greta för bilskjuts och övriga göromål. Tack alla som hjälper mig.

...till Tatjana Olofsson och hennes team BUP närkontakt, Björn Augustsson, Hans Björk, Gunilla Junger och Kristina Nordström.

...till doktor A Lichenstein, Hamrånge vårdcentral, för hjälpen med min besvärliga tumme.

...till tandläkare Anne Nordqvist och hennes sköterska vid Folktandvården Strömsbro hälsocentral för deras omtanke och bemötande.

...till personalen på Fjärran Höjder som trots fullbokning ordnade så att våra kompisar fick en varsin ansiktsbehandling på deras 25-årsdag (20 februari). En bra start på en fantastisk kväll.

...till Karin Jonsson och Micke Bergling Sandvikens DC och speakern Hatte för en superbra dag. Även till Kulturskolan för suverän sång och musik på innebandybanketten.

...till busschauffören på buss 41 från Gävle klockan 21.30 på torsdagskvällen för att du behöll ditt lugn trots att du blev angripen av påverkade passagerare. Ros också till den unga blonda killen som slöt upp och stöttade busschauffören mot dessa hotfulla passagerare. Heder åt dig!

...till alla rara medarbetare på Sandvikenhus AB för att ni tog så bra hand om mig under min tid hos er. Sköt om er och lycka till i framtiden!

...till den snälla damen som hjälpte mig när jag gått vilse bland husen i Södra Bomhus med mitt barnbarn och tomt mobilbatteri.

...till mina för detta arbetskamrater på Ohlssons Tyger i Gävle. Ni finns i mitt hjärta.

...till Kicki som stannade hos mig på riks 80 då jag sladdade in i snövallen torsdag kväll 26 febrauri. Tack för stor medmänsklighet och hjälp med att ringa.

Även till Anders, Pia, Mimmi och Sara som ordnade så att jag, bilen och Ronja kom hem tryggt och säkert.

...till Pålle och Bibbi, Carina och Christer, för all er hjälp. Den är guld värd! Även till Anitha för din hjälp med dopklänningen.

...till alla de som såg till att friluftsdagarna fungerade på Lindövallen samt att vi fick sportlovshockey för ungdomarna i Hamrånge.Speciellt tack till Ronnie Marita, Jens och Sandra för er medverkan. Det var guld värt!

...till hyresgästföreningen avdelning Långskeppet för den fina smörgåstårtan som ni bjöd oss på till vårt årsmöte. Den smakade jättebra!

Mer läsning

Annons