Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

...till Kenan som kör buss

...till Kenan som kör buss J. Han är en av de bästa busschaffisar som finns och han är en mycket god vän som alla kan lita på. Han kör lugnt och säkert på vägen. Han är en duktig chaffis som jag vill behålla på Swebus. Kenan är världens snällaste och det är också Elis, Murat och Karin med. Men jag vill framför allt hylla vår vän Kenan för att han gör ett gott arbete.

..till den unga killen som hade sinnesnärvaro att använda innebandyklubban i stället för att hamna på marken och bli misshandlad.

...till alla som sponsrade tomtekvällen på Nymmenåsens fäbod.

...till personalen på Gävle sjukhus avdelning 111, 112b samt 117 för väl omhändertagande av Astrid Jansson för hennes tid hos er.

...till avdelning 25, psykosenheten. Till Janne, Pia och Roger på natten och Susanne och Magnus på dagen för att ni tar er tid att lyssna och tack för att ni finns.

...till Peter som hjälpte mig med med mitt däck torsdag 27 november i södra Bomhus. Du är en riktig medmänniska.

...till alla som stod för generös provsmakning och lotterivinster vid vår gemensamma kväll för Rättvis handel i Strömsbro församlingshus 27 november. Även till alla som handlade och mumsade!

...till alla som försökte hjälpa till att fånga in vår lilla Arne när han i vild panik rymt hemifrån. Även till alla bilister som inte struntade i varningarna utan körde lugnt och sansat på Furuviksvägen. Utan er hade vi kanske inte fått hem vår lilla valp helskinnad. Tur att det finns människor som ni!

...till den hjälpsamma killen som bogserade oss till Statoilmacken i Hemsta på lördagskvällen, när vår gamla Volvo lagt av.

...till Lena och Janne Olsson för en mycket trevlig fredagkväll.