Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

..till Kikki Nordström

Annons

...till Kikki Nordström på Persgården i Hofors för almanackan och paketet jag fick.

...till alla som hjälper till med att få PRO:s bingo i Skutskär trevligt, särskilt till Gunilla som gör de supergoda smörgåsarna, Gudrun som lagar till ett gott kaffe. Sedan har vi några eldsjälar, bland andra Lola och Gunbritt.

...till Parivash och hennes medhjälpare Khadijeh som ordnade en persisk fest för oss på Lilla Sätraskolan. Ros också till Martin K som stod för medryckande dansmusik.

...till Carina och Peter för det fina julbordet och julklappen. Det var riktigt uppskattat! Lisa, Emelie & Anneli

...till Ann-Lou och Lisa på Carme för de trevliga trivselkvällar som ni anordnar. Ett extra varmt tack till Jeanette, avd 6, för din omtanke, och tack också till övrig personal.

...till Annica, Monica och deras medhjälpare som fixat den julfesten på Uret med god mat och fin underhållning av

...till alla duktiga ungdomar för julshowen på Folkets hus i Hofors.

dagens ros

...till högstadieeleverna på Nynäs Montessori som bjöd på en sån härlig terminsavslutning!

...till Els-Marie Appelqvist, som bjöd mig på en jättebra julkonsert söndag 14 december. Du är omtänksam.

...till den ärliga person som lämnade in min plånbok till Totopersonalen vid travtävlingarna 18 december.

Tack till er som ställde upp på vår övernattning och gjorde den möjlig. Tack till Anders för frukosten och tack till Christina och Birgitta för kvällen.…

...till barnavdelningen 107 B på Gävle sjukhus för vänligt och gulligt bemötande i samband med min dotter Simones magbesvär. En speciell julkram vill Simone ge tarmterapeuten Anna-Lena och barnläkare Zioul för det arbete ni gör för att hennes mage ska bli bättre.

...till akutmottagningen i Gävle för vänligt och professionellt bemötande 26 november när vår dotter Simone kom in med akuta magbesvär. Efter två läkarbesök i Tierp samt barnakuten Akademiska som ej kunde lägga in henne på grund av platsbrist fortsatte vi till Gävle. Äntligen efter 14 timmar fick Simone hjälp av underbar personal.

...till Lars Bucans kulturstiftelse. 13 december fick jag (en av fyra) mottaga Lars Bucans kulturpris i Högbo. Det som gladde mig allra mest med utnämningen var att arbetet med de små barnen värderades så högt.

...och ett stort tack till alla barn och vuxna i Sandvikens kommun som deltagit i alla olika projekt genom åren. Även till alla goda medarbetare. Ni har alla varit viktiga för mig.

...till hemtjänsten i Norrsundet. Tack för god hjälp.

...till doktor Ingvar Persson, Ockelbo hälsocentral, för all stöttning och hjälp på min svåra resa. Nu har jag kommit i hamn.

...till styrelsen för Öbys hyresgästförening för alla fester, resor och sammankomster som ni ordnar.

...till Torsåkerbygdens danslag för god mat och fika. Rosor till spelmännen.

...till den ärliga dam som hittade min plånbok på parkeringen och lämnade in den på Ica.Mycket tacksam

Mer läsning

Annons