Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till killen...

... till killen med gul fyrhjuling som plogar upp banor på Öjaren. Du är guld värd!
Skridskoåkarna i blå och orange jackor

Annons

… till de otroligt hjälpsamma personerna som stannade och hjälpte oss två unga tjejer direkt efter att vi varit med om en trafikolycka på riksväg 80 mellan Gävle och Valbo lördag 3 januari. Ett stort tack sänder vi även till den fantastiska ambulans- och sjukvårdspersonal som tog hand om oss efteråt och såg till att vi var oskadda.

...till den som lämnade in Selmas nalle till informationen på Ikea under julhelgen. Selma blev väldigt glad när hon fick tillbaka sin favorit- björn.

...till Torsten och Ulla i Forsbacka för den trevliga julfesten ni ordnade för oss hyresgäster och tack till klass 3 i Forsbacka skola för lucia och tomtar.

...till alla tidningsbud som i tidig otta ger sig ut i ur och skur så att vi får våra tidningar till morgonkaffet. Får vi fel tidning eller om den uteblir någon dag är en småsak och inget att reta upp sig på.

...till Peter och Ann-Sofie som i första hand sett till att vårt hus haft värme när vi var i Funäsdalen. Även ett jättetack för hjälpen när Gunilla voltade med bilen och ni kom direkt för att hjälpa oss. Ni är suveräna.

...till Tirfings alla tjejer (-98) för en härlig handbollshelg tillsammans på Kopparcupen! Ni kämpade, gav allt och var otroligt bra. Hannah, nästa gång är du också med. Nu jobbar vi vidare!

Mer läsning

Annons