Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till killen i den vita bussen...

..till killen i den vita bussen från Forsbacka VVS som hjälpte oss med bogsering när bilen gick sönder på Staketgatan i Gävle.
Vi i röda Volvon och den kvaddade blå Renaulten

Annons

... till alla i Utvalnäs som under Lars Findahls ledning medverkade vid stadsvandringen 16 juli – kunniga, entusiastiska och engagerande. Vi lärde oss mycket. Och en extraros till Tage Wahlström som bjöd hela busslasten på goda smakprov. Det blev en toppenkväll.

...till Lenita vid Polisen i Gävle för ditt engagemang då vi sökte pass till mitt barnbarn Summer.

...till alla som var med och såg till att kryckeståten 12 juli i Koversta, Österfärnebo, genomfördes på ett utomordentligt sätt. Ingen nämnd och ingen glömd. Hoppas att alla hade lika roligt som vi.

...till läkaren Johan Isaksson på Gävle sjukhus, för telefonsamtalet och den fina servicen.

...till Sven-Ove Lundgren som skjutsade mig och hästen Ormen till Tierp 16 juli. Tack för att du ställde upp, du körde toppenbra!

...till preoperation, operation och uppvak på Gävle Sjukhus 15 juli, klockan 08.00–20.40, för bra bemötande och behandling.

...till Valbo FF:s Dam 5 (F–16) till silvermedaljen i Dalecarlia Cup –08. Ett stort tack till Fredde, Jidde, Ingela, Magnus och Maria, för allt ni gör för tjejerna.

...till Tomas Söderblom, Hedesunda, som är en hejare på att bland annat polera bilar så att de blir som en dröm.

Mer läsning

Annons