Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Kjell och Binita

Annons

...till Kjell och Binita Paues för den fina Stockholmsresan.

Carin och Kjell

...till Tierps damlags alla flickor och damer, tränare och ledare för en framgångsrik säsong.

Farmor

...till ”mina vänner”, kökspersonalen och hemtjänsten Nya Bruket, Sandviken, för fantastisk god mat och trevligt bemötande.

Ingemar Bergström

...till Lena Lundin Hedberg och all personal på Värna fritids för att vi fick ett otroligt bra stöd av er under tiden Nils skolades in på Värna.

Nils, Anna och Christer

...till personalen på korttidsboendet, Tallmon för den vård och omsorg som vår mor Vivan fått hos er. Även vi anhöriga fick ta del av er värme och omsorg. Änglar, finns de? Ja, på korttidsboendet, Tallmon. Eva Skytt kan vara stolt över sina tjejer.

Ingrid och Iréne

...till terapin på Spelmannen, Torsåker, för de fina löpare som ni komponerat, samt till Greta och Elsa som vävt dem åt oss.

PRO Torsåker

... till min svärmor Kerstin Högnelid i Hofors för att hon funnits där för oss under min mors sjukdom och bortgång. Du har gett både praktisk hjälp och tröst, du är en pärla!

Carina

...till Anette och Bosse Nordin, B-M Kickan Andersson, Torbjörn och Boel Andersson som ordnade en oförglömlig resa till Grövelsjön. God mat, härliga promenader, bra boende och en härlig gemenskap.

Sune A och Karin E

...till alla som jobbat och slitit med gränsrallyt, kanonbra jobbat!

Maria

Annons