Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Kjell och Ola

Annons

...till Kjell och Ola Aspengren för en trevlig Stockholmshelg.

...en ros till Kerstin Monk och Co i GKCV för den fantastiska konstresan till Helmer Osslund-utställningen, med Lena Holger som guide. Samt för den stora färgskvällen på Liljevalchs med mellanliggande lunch på Ulla Winbladh. Toppen!

...till Ingemar och Månika samt alla medhjälpare som ordnade den trevliga bröllopsfesten den 27 september i Bönans lada.

...till ”Magnus” på Carema Rehab Brynäs för allt mänskligt bemötande och ditt alltid glada leende under all tid jag fått hjälp med min svåra smärta till både kropp och själ. Tänk om det fanns fler sådana som du. Du är guld värd enligt en äldre dam.

...till Hans Örtenhag i Barkhyttan. Tack för att du fanns på plats när min hund behövde hjälp upp ur vattnet.

...till Fixar-Malte för gräsklippningen. Ni är guld värda.

...till Christina och Thomas Storm för den jättetrevliga släktträffen med allt gott.

...till palliativa teamet, Hälsocentralen och hemtjänsten i Sätra. Ett särskilt tack till doktor Anders Widman, distriktssköterskorna Camilla och Kristina samt nattvaken Katrin, Linnéa och Sofie för allt stöd och hjälp under Stigs sista tid.

...till Inga Jäderström och hennes personal på Hantverkarn som tog emot oss politiker 25 september. Tack till Maud på terapin och tjejen på sittgympan, men sist och allra mest till dig, som fick ha mig i hasorna. Hoppas att jag inte var alltför mycket i vägen. Minns tyvärr ej ditt namn, men du var toppen!

...till Anette Söderblom för att du är den du är. Du ställer alltid upp i ur och skur och är aldrig omöjlig. Vilken underbar människa du är!

Mer läsning

Annons