Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till kursledarna...

...till kursledarna i Sandvikens bridgeklubb med Hermann och Tore i spetsen, men också till alla er andra som hela tiden deltar. Ni ger goda råd, fyller på vid vakanta platser och svarar på våra många frågor. Förvirringen är total ibland, men ni har tålamod med oss. Bridge är otroligt roligt, men inte alldeles lätt.
Fyra hjärter

Annons

...till personalen på Villa Milbo, ni är helt underbara. Vilken värme och glädje man möts av på detta ställe. Önskar er alla en skön sommar!

...till all personal på Villa Milbo, som tar hand om våra föräldrar på ett helt fantastiskt sätt. Vi är så tacksamma för att ni finns.

...till styrelsen på Opal/Safir för alla trädgårdsreskap ni köpt in nu när alla verkligen behöver fixa sina trädgårdar. En extra ros till ordförande som orkat i så många år och verkligen vet hur allt ska skötas.

...till Maria Wedin som är oumbärlig för katterna på Gefle katthem. Hon ställer alltid upp. Varenda krona och varenda liten hand är betydelsefull nu när ledsna katter står på kö.

...till Magnus på Hamrånge hälsocentral för att du har varit till stor hjälp och har tagit mig på allvar som ingen tidigare har gjort.

Mer läsning

Annons