Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

till Kurt Bruha och medhjälpare...

Annons

... för ett bra ordnat sportlovspimpel på Gösken med fina priser samt korv och godis.

Vi som var med

...till er mina vänner som gjorde det möjligt att hålla begravnings- högtiden och minnesstunden för Lennart i Björke missionskyrka. Tack för allt arbete med dukning och servering med mera.Även för tal, sång och musik.

IngBritt

...till personalen på Hantverkaren för att ni tar så väl om vår pappa Tore Bång.

Barnen

...till Ms Hansson på Engelska skolan i Gävle för ett otroligt bra bemötande när jag kom till skolan med oro för min dotter. Du är guld värd.

En förälder

...till Monika Engblom, Spelmannen för att du lånade ut bilen till mig när min dotter slagit ur bitar av framtänderna och måste till tandläkaren.

Sofias mamma

...till Vanja Blomkvist och Folkteatern för föreställningen ”Sin ensamma kropp”. Ett suveränt framförande som inte lämnar någon oberörd oavsett om du är kvinna eller man.

Leif och Maud

...till Gerd Högström på Kommunal. Du ställer upp i alla lägen, hjälper till när man ringer och ger råd när man behöver hjälp. Du är toppen!

Dagbarnvårdare

...till Gordon på öron, Gävle sjukhus för ett trevligt bemötande.

Arne K

...till de två som hjälpte gubben som halkat omkull på Bergsgatan. Även till kvinnan som skjutsade gubben till Hofors HC.

Tack från gubben, Leif Nylén

...till veterinär Anna och assistent Karin på Sandvikens Hund- och Kattpraktik, de bästa enligt oss. Ni har varit oss till hjälp så många gånger med vår westie Ceasar. Ni är alltid hjälpsamma, kunniga och vänliga. Nu blev han allvarligt sjuk och det fanns bara ett att göra. Ni gav honom den sista sprutan så lugnt och värdigt men hade ändå tid med ett tröstens ord för oss.

Ingrid och Owe Engh

...till publiken och alla spelare i Saik. Nu är Saiks hemmamatcher denna säsong slut. Vi vid souvenirdisken vill tacka förännu ett fantastiskt år.

Sylvia och Sven

...till alla som ordnade internationella kvinnodagen i Hofors Folkets Hus 8 mars. God mat och kaka. ”Killar”, ni var toppen som fick med er alla 180 ”tanter” till glada skratt och tillrop. Ni får gärna återkomma nästa år!

Birgit

...till lärare, fritidspersonal och alla föräldrar på Lillåskolan i Hofors som gjorde onsdagens friluftsdag möjlig. Ni är guld värda!

Fridas mamma Åsa

...till Stensätra skidklubb för att ni lärde våra flickor och pojkar åka skidor på sportlovet. För många barn var det första gången i livet. Men säkert inte sista gången för många tyckte det var jättekul!

ABF Gästrikebygden, Nya Bruket

...till Jenni Dahl, för att du var här hos oss så att våra pojkar och flickor fick prova på pärlbroderi på sportlovet. De tyckte det var jättekul och kommer säkert att börja göra mer!

ABF Gästrikebygden, Nya Bruket

...till Sandvikenhus parkavdelning och Räddningstjänstens brandmän i Sandviken för skottning och uppspolning av skridskobanan vid lekparken på Nya Bruket!

ABF Gästrikebygden, Nya Bruket

...till Jack-Ivan Nydahl, för skidspåret på Gröna torget till sportlovet. Tur att det finns pigga pensionärer!

ABF Gästrikebygden, Nya Bruket

...till Janne med kollegor på NBJ Bygg och Kakel. Ni är underbara. Tack för ert tålamod.

Ann-Mari Brodin

...till Wan på Treenet som gjorde våra naglar så fina till festen!

Lena och Therese

...till nattpatrullen för ert engagemang med att skriva avtalsmotioner till Kommunal.

Sektion 5

...till min husläkare Peo Hermansson på Carema hälsocentral för att han är en toppenläkare med ett hjärta av guld.

AL

...till Karin på Elgiganten i Valbo för jättebra service när jag köpte en mobiltelefon 10 mars.

Ingegerd

...till avdelning 112 ortopen, Gävle sjukhus, för all hjälp i samband med min höftledsoperation. Skickar även rosor till mina rumskamrater.

Kerstin sal 5:2

...till all personal på Skogsgläntan i Älvkarleby kommun. Ni gör alla ett fantastiskt arbete med och för oss alla. Ni är guld värda.

Genom G V

...till Elisabeth ”Bettan” Högberg, Sara Hector, Markus Strömbergsson, Lennart Liljedahl i IBK Alba och Calle Söderberg i Skutskärs bandy. Tillsammans hjälper vi barn med cancer i fotbollscupen Barn hjälper barn.

Rulla in en boll...

...till Ingmarie på Ica i Hedesunda. Du är alltid pigg och glad och har många goda råd och tips till oss kunder. Rätt kvinna på rätt plats.

Matglad herre i Hedesunda

...till Ingrid Forsberg som bjöd oss qigongare på en god smörgåstårta.

Brynäs PRO qigongare genom Berit och Janne

...vill jag ge till Anette Månsson-Stolpe på Gavlegårdarna. Alltid snabb service när jag ringer. Du är toppen.

Rose Marie

...till mannen som kom springande efter mig på Stortorget och frågade om det var jag som hade glömt nyligen inköpt bröd på Centralbageriet. Han hämtade till och med brödet åt mig. Det finns fortfarande gentlemän. Tack!

Britta 82+

...till palliativa teamet samt Valbo hemtjänst för en god och kärleksfull omvårdnad av Mary Lindberg.

Britt och Solan

...till ”Swing-it-Boys” för en kanonkväll med deras show Girls Night Out i Hofors på Internationella kvinnodagen.

Kvinnojouren Rosen

Hofors

...till Lena på Norra Öbyvägen i Valbo som tog hand om mina tappade glasögon och såg till att jag fick igen dem.

Rose-Marie Almkvist

Mer läsning

Annons