Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Landstinget Gävleborg,

Annons

...till Landstinget Gävleborg, Akademiska sjukhuset i Uppsala, magnetröntgen, akuten, avdelning 105 med sin underbara personal och min ängel till sköterska då jag var inlagd 8 juni. Även till UAS för operation 1,5 vecka senare, avdelning 109S (väl omhändertagen), infektion avdelning 120 (toppenpersonal), Andersbergs hälsocentral, distriktsköterskor, min husläkare, mottagningen på Neurologen, Röntgen 03 och 04, mina arbetskamrater, vänner, psykolog på Cognum, sjukgymnast på Gävle Rehab, vattengympan på Gävle sjukhus, rådgivningen. Tack för all hjälp på min väg tillbaka till livet efter operation av hjärntumör, infektioner och reaktion på läkemedel.

Gunilla Karlsson

...till Brynär hejaklack! Vad vore Brynäs hemmamatcher utan er? Ingenting!

Mer tystlåten supporter

...till Monica Bodell i Barkhyttan som hjälpe oss med våra hästar som hade tagit sig ur hagen 12 september och sprang på riks 80. Vad skulle vi ha gjort utan dig? då vi själva var på väg till Värmland på barndop och hade 22 mil hem.

Fam Aronsson

...till Ove Högberg som alltid finns där och hjälper mig med min motocross, och även till Monica som också finns där när de behövs.

Adam

...till vår chaufför och svärmorsdrömskillen Roger Lund och Gunilla Falck för en trevlig Moselkryssning och ett stort tack även till Rose och Anette Johansson för en trevlig resa.

Marianne och Anita

...till Knutte på ”lunchrummet” som är en hejare på att laga mat.

Isterband och stuvad potatis

Mer läsning

Annons