Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Lasse Sandberg...

...till Lasse Sandberg och Kultur & Fritid i Gävle för ståplatsbiljetter till 50 sportintresserade kinesiska högskolestudenter, som gavs chansen att se fotboll på Strömvallen. Hälften såg GIF slå Örebro, hälften såg hemmalaget slå Brommapojkarna. ”Vi vann”, sa ungdomarna som alla hejade på Gävle.

Barbro Sollbe

Annons

...till lagledare, tränare och materialare till pojkar -94 Valbo HC för all tid ni har lagt ner på våra grabbar. Tack för säsongen som varit. Ha en riktigt skön sommar.

...till Eivor och Sigrid för en, med mycket skratt, rolig och lärorik Östergötalandsläsning.

...till Kulturskolans administratörer, lärare, elever samt Ale Möllers Band för den enastående föreställningen på Konserthuset 11 maj. Vilken kvalitet, musikglädje och inlevelse. Måtte denna viktiga kulturgärning få fortsätta utan inskränkningar.

...vill jag ge till Pia på dagkirurgen i Sandviken, för ditt trevliga bemötande och för att du hjälpte mig vidare med mitt problem.

...till spelarna och tränarna Kennet, Tomas, Jonny för en jobbig men superkul helg i Mora Buster Cup 22–24 maj, samt för en kanonsäsong i serien under året. Vila nu så ses vi till hösten.

...till Lena, Anna-Karin och Sven-Ove för att ni gjorde vår skolträff för Östra skolan, klass 8, 1957–1958, så fantastiskt trevlig, lördag 25 april.

...till Klädpiratens personal och till kunden Anna, som hjälpte mig när jag lördag 9 maj blev dålig. Ros även till personalen på ambulansen och akutmottagningen för fint bemötande.

...till alla i ”Kryddans Jazzband” för den enorma spelglädjen ni bjöd Kristinelundsgårdens boende på. Samma till Sodexos personal för god mat och fin service, till Anita och Camilla för medverkan och hjälp samt till alla Solglimtar som lyser upp tillvaron i ur och skur.

...till PRO Strömsbro-Stigslunds reseledare Inga Lexelius för en trevlig vårresa till Kratte masugn med en bra guidning. Sandstranden var fin, även maten. Gästrike–Hammarbys stenhus en upplevelse att se och höra kyrkoherde Murray berätta.

...till Bosse Romin som hämtade oss och tog oss med till Lillgården. Där bjöd han oss på kaffe och smörgåsar och en härlig skogspromenad.

...till min friskvårdsgrupp Friska tag i Strömsbro PRO för att de är så glada och härliga och för de vackra blommorna. Vi ses i september.

...till Liliann Ström på Arbetsförmedlingen i Sandviken för det trevliga bemötandet och de goda råden jag fick.

...till alla barn och vuxna som ställt upp och deltagit i Hofors församlings barnverksamheter på Skogstomta. Roligt att så många kom på avslutningen.

Mer läsning

Annons