Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Lina, Harriet och Mats

Annons

...till Lina, Harriet och Mats för den trevliga mopsträffen i Torsåker. Hoppas vi ses snart igen!

Frida med familj

...till den kvinnliga busschaufför, på linje 2 från Sätra, som måndag 25 augusti klockan 13.00 hjälpte mig med mitt extra ”bagage”.

Seniordam med stort bagage

...till Valbo Resetjänst för den fint upplagda resan till Blekinge och Bornholm samt till vår chaufför Janne Wickström som såg till att allt fungerade.

Tacksamma deltagare

...till Christer Johansson, Hofors som tagit sig tid för att komma och rensa våra avlopp så att vi inte behövde göra det själva.

Marie och Daniel

...till Rose-Marie Imrell med flera som hade ordnat med klassfest för oss alla som gick ut nian 1974. Kanonbra gjort!

Marianne Westin

...till vår arbetskamrat Ingrid Ehlin för en jättetrevlig kväll och förmiddag i er mysiga stuga. Supergod mat och väldigt trevligt sällskap. Tack också till Ove också för apoteksbesöket.

Kicki, Kim och Carola

...till traktorgruppen vid Gavlegårdarna AB för ett väl utfört jobb vid träd- fällningen på Kokstensvägen och Runstensvägen samt städningen efteråt. Bra jobbat!

Hyresgäst

... till alla som hjälpte mig när jag blev påkörd av en bil (som smet från platsen) i Högbo den 16 juli . En kvinna och en man från Ockelbo som var de första som stannade, ambulanspersonal, polisen, akuten IVA avd 111B Gävle sjukhus. Ros också till alla ni som ringt, det värmer när man inte mår så bra.

Bibbi

Annons