Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till lokalvårdarna...

Annons

på Folkets park som städade efter de som hade druckit för mycket eller av någon annan anledning mådde dåligt. Stor eloge till er!

En som var där

...till mina kollegor på I Ur och Skur Bäckis – Gittan, Catta, Annelie och Malin – för den trevliga kvällen ni ordnade för mig. Mitt liv går vidare mot nya äventyr, men jag är alltid med er i mina tankar. Tack för alla härliga år vi jobbat tillsammans.

Ulla

...till Arne på Sparköp i Hofors för att du sponsrade oss, när vi bjöd på kaffe och kaka och varm korv i Haif- stugan 12 februari.

HAIF

...till Hälsa och självkänslas studerande Maria, Viktor, Ida, Mia, Rebecka, Sanna, Sara, Max och Marre för era insatser under LUST-konferensen.

SRW

...till den genomtrevliga och duktiga skräddaren/skomakaren/nyckeltillverkaren som förr hjälpt mig att laga min jacka, mina byxor och nu med att rama in en t-shirt från när jag och bandet jag lirade med förr spelade på en festival i Slovenien (Metal Camp). Du är alltid lika trevlig och hjälpsam! Har dragit ut på att rama in tröjan i fyra år och du fixade det snabbt och kalasbra! Även till din kompis som hjälpte till!

Bosse

Mer läsning

Annons