Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Lotta Tonlycke och Hiertekörens styrelse

Annons

...till Lotta Tonlycke och Hiertekörens styrelse som fixade toppenavslutning för oss. Sista föreställningen av Askungen på Kungliga Operan med Malena gjorde ingen besviken.

...till alla barn och föräldrar på Bryggans Förskola i Skutskär för hjälp med krattning, rensning, båten, känselrutor, med mera. Det blev så fint på vår gård,

...till föräldragruppen som ordnade en bra och rolig fest vid Torpet till oss!

...till vår fantastiska grannfru Gunbritt Olsson i Vreten. Du är en fantastisk bonusmormor till Alice och en otrolig trygghet för oss.

...till Ulla-Britt, Karin, Olle och Kerstin, SPRF avd 9 som ordnat en intressant resa till Stockholm, med besök på K1 och Waldemarsudde.

...Carola, NBV som berikade vår bussfärd till Stockholm med att få oss att gnugga geniknölarna.

...till alla inom Unga Örnar Bomhus och fritidsledare på fritidsgården Brynjan för ert otrolig engagemang när det det behövs!

...till Hofors HC för att ni gjorde ett jättebra jobb och tog hit Scotts till Tors Loge i Torsåker.

...till Maggan och Andreas i Hille för att de bjöd på en fin dag i Söderhamn och Skärså.

...till Evert, Anna och Ingrid som såg till att vi fick en jättetrevlig dag på travet.

...till alla änglar i den underbara personal-styrkan på Selggrensgården, våning 3. Stort tack för all den kärlek, omtanke och trygghet ni gett vår maka/mor Gerd under hennes tid hos er.

till Bessemerblåsarna och deras lärare för en mycket lyckad helg i Västerås, där ni visade var skåpet skall stå och vann SM!

...till alla på Miva och avdelning 105 för den professionella hjälpen vid min akuta hjärtinfarkt.

...till grabbarna på Magasinet i Hofors för bra jobb och hjälp med flytten till 36:an.

...till Ing-Britt Martinsson som avslutade vår cirkel i en fin dag vid Åsbyggeby fäbod, med information om dåtidens fäbodliv.

...till klass 2B på Vikingaskolan för en fantastiskt fin diktafton 18 maj! Vi både skrattade, njöt och applåderade åt era underbara framträdanden.

...till signaturen ”En som upplevde tjugotalet”, för din insändare i Arbetarbladet 20 maj. ”100 år att bygga upp – två år att rasera”. Mycket tänkvärda ord.

...till Mona och Karl-Åke Sjögren, för en trevlig eftermiddag i deras fina stuga i Västerbo.

Annons