Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till manskören...

..till Bomhus Manskör och seniorerna i Canis Lupus för ett väl genomfört sista aprilfirande i Hille. Utan er hade det inte gått!

Testebo scoutkår

Annons

 

...till Ur och skur-dagmammorna i Sikvik som såg till att jag fick två jätteroliga praodagar.

William

...till hemvärnet, mc-åkarna, orienterarna samt alla kompisar, bekanta och helt okända människor som trots det otroligt dåliga vädret ställde upp på skallgången efter min försvunna pappa i lördags. Tur att det finns människor som ni!

David och Amalia

...till Bitte Berglund på Gästrike Återvinnare som med kort varsel ställde upp och visade oss den nya komposteringsanläggningen i Forsbacka. På ett mycket proffsigt, kunnigt och inspirerande sätt informerade du oss om kompostpåsens väg från skåpet under diskbänken i köket till planteringsjord i balkonglådan.

Brynäs s-förening

...till vaktmästare Bosse på Estraden som var till stor hjälp för oss inför vårt event där lördag 17 maj. Han ställde även upp för oss på sin fritid. Du vet verkligen vad service är – rätt man på rätt plats!

Styrelsen King Creek Kickers

...till busschauffören på X-trafik som körde 25:an till Gävle tisdag 20 maj 9.25 från Norrsundet för trevligt bemötande.

Barn och dagmammor i Norrsundet, Bergby och Hamrångefjärden

...till Ylva, sjuksköterska på urologavdelningen i Sandviken, för ditt bemötande och omhändertagande. Du är rätt kvinna på rätt plats!

Kvinnlig patient från Gävle

...till personal på avdelning 111B, Gävle sjukhus för den fantastiska omvårdnad jag fick de veckor jag var inlagd. Bara vänliga ansikten överallt.

Keijo

...till er föräldrar och ungdomar som såg till att vår Kristoffer fick hjälp och kontaktade oss när han inte alls mådde bra på sista april.

Leif och Monica

...till Else och Odin som alltid ställer upp. Vad skulle jag göra utan er?

Monica

Mer läsning

Annons