Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Margit, Margareta och Inger...

Annons

till Margit Gustafsson, Margareta Öholm och Inger Lord, för allt gott fikabröd som ni bakade till Psalmaftonen i Torsåker 2 juli.

Församlingskåren i Torsåker, genom Berit

...till Johanna på Scandic Hotel i Gävle, för all hjälp då jag strulat till det med bokning av rum när jag skulle till Stockholm men av misstag hamnade i Gävle.

Lotta

...till Torbjörn Tuvesson på kirurgmottagningen i Gävle. Tänk om alla läkare vore som du. Tack vare dig är jag i dag äntligen frisk efter mycket problem med ljumskbråck!

Pernilla

...till min tandläkare Eva Dahlberg, för din kunnighet och empati vid min tandborttagning. Tack även till Birgitta som assisterade.

Helen

...till alla företag i Gävle som har gjort det möjligt för oss diakoner att ha soppkök och parkfika för de utslagna. Tack för korv, kaffe, mjölk, bröd och bananer.

Diakonerna i Korskyrkan

...till alla vuxna och barn som besökte oss på Tolvforstorpen när vi hade öppet hus.

Gävleslöjdarna

Mona och Monica

...till alla som jobbade vid Torsåkers Hembygdsförenings sillkväll 9 juni. Även en ros till Karin och Ola som underhöll med sång och musik.

Vi som njöt av god mat

och fin musik

...till Lisa och Viktor Sohlborg. De visade stor hänsyn till sin kusin med diabetes, när vi var på semester. Inte ett enda tjat om godis.

Anita

...till tjejerna på Blomsterkungen, Valbo, för mycket vänligt bemötande och stort engagemang för oss i stegmätartävlingen.

Hälsofrämjare Ingela

och Anne-Marie

...till Marcus Andersson, Gavlegårdarna, för din nyckelinsats.

Armfelt hemtjänst

Mer läsning

Annons