Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Maria, Kia och Kim

Annons

...till Maria, Kia och Kim Fernlund som tömde konton och tog ut semesterdagar för att förgylla vår tillvaro i Qatar. Det värmer gott i ett ensamt Sverigehjärta mitt i Arabemiraten. Nu klarar vi oss till juni då vi ses igen.

...till ombordpersonalen på nattåg nummer 94 från Stockholm söndag 2 november som ordnade så att de fyra ungdomarna fick platser på tåget! All servicepersonal borde vara som er!

...till Johanna Nyberg för vinsten i Fotomaraton.

...till Arbetsförmedlingen Hofors-Sandviken! Det senaste årets kontakter med er har varit mycket positiva. Jag har varit i kontakt med flera handläggare som alltid visat sig vara professionella, vänliga och visat mycket tålamod, trots arbetsbelastningen ni har. Tack vare er kan den som är arbetslös känna framtidshopp. Heder åt er!

...till festkommittén, PRO Årsunda, för en alla tiders välplanerad höstfest 25 oktober. Tack till ”Orkester Lasse” för vissång, roliga historier från scenen och ”kramgoa danslåtar” på golvet, samt tack för god mat.

...till doktor Mette Nielsen på Valbo HC. Rosor även till alla på AVA, HIA och HIA avdelning 105 på Gävle sjukhus, för god omvårdnad.

...till Torsåkers Fotohistoriska för den fina utställningen på Vinkelboda och att ni öppnade en extra gång för oss. Det var mycket intressant och fina kort.

Mer läsning

Annons