Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Mattias...

...till Mattias Svedlund som fanns där för mig i onsdags, och lyssnade på mig. Du är så omtänksam.

Emelie

Annons

 

...till våra chefer Annette Larsson och Lena Muller för en trevlig sommarfest.

Vi på Norrskensgården.

...till det par, om jag minns rätt hette ni MajBritt och Björn, som natten mellan 31 maj och 1 juni hjälpte mig i Andersberg. Jag hade beställt en taxiresa vid midnatt, taxin kom aldrig, de som skulle hjälpa mig ut lämnade mig ensam där jag stod. Jag lider av panikångest och allt blev bara galet för mig, ni stannade och hjälpte mig ringa en ny taxi och jag kom fram till min väninna säkert och välbehållen. Ett stort tack till er två med önskan om en skön sommar!

Monica Gustafsson, Nynäshamn

...till Storvik, Järbo, Kungsgården Stensätra församling samt Göranssonska fonden för en underbar dag i Furuvik på Sveriges national dag. Roligt att ni vill glädja så många barn och föräldrar som vi hade denna dag.

Nymans

...till Håkan Lönnbark på Folktandvården i Hofors. Tack för att du fixade mina kronor så snyggt. Kanonnöjd!

...till er tre killar på cross- cyklar i Hedesunda som tar hänsyn till oss boende och kör sakta förbi, det uppskattas!

Boende på Stationsvägen

...till Niklas Söderman, kvicksilvret som alltid är på ett strålande humör, Larisa Glazkova trots studier och väntande tenta, Faluns Brottar-Gustav som greppade tvättmaskin och annat tungt och Anna Nordin för att hon orkade till sen kväll. Utan er hade vi aldrig klarat av att flytta.

Mila och Håkan

...till Britta Lingvall i Bergby för en mycket trevlig personalfest.

Från oss alla

...till den ärliga dam som måndag 9 juni hittade och lämnade in min klänningspåse som jag glömt i kundvagnen på Köpis i Valbo.

Ingegerd

...till Olle och Annagreta Hansson, Kalltjärn, som bjöd på en storslagen fest i sin trädgård med tipsrunda, god mat och dryck.

Mer läsning

Annons